Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / 2 / 0
Poznań.. Wystarczy że znasz wiejskie tereny w pobliżu, a resztą zajmę się ja :-p
brak podpisu
  • 38 / / 0
Białystok ktoś ? tylko że nie mam pojęcia gdzie szukac :P
  • 2 / / 0
elo szukam kompana z Bydgoszczy który jest chętny na poszukiwania łysic jak cos PV ;D
  • 202 / / 0
Śląsk wspólne zbieranie :)
Rafbur90@gmail.com
Może być gdzieś dalej mi to obojętne
Wypad na dłuższy czas też spoko dysponuję przenośną chatą na 4 osoby;)

Patrz, gdzie piszesz. -dsn
  • 13 / / 0
Czy wie ktoś może gdzie w Poznaniu bądź w okolicach można wybrać sie na zbiory ;p
Żyjcie jak najmocniej.
  • 135 / / 0
Freshu i szlor mam za sobą 2 sezony dopiero ale za rok możemy sie wybrac bo jestem z okolic ;-)
ORMO nie śpi ORMO czuwa ORMO życie twe zatruwa
  • 8 / / 0
Hej :) szukam towarzysza z Bielska-Białej lub okolic ( szczyrk, Cieszyn Żywiec) który wie gdzie i co zbierać :)
  • 5299 / 104 / 0
Rahciah pisze:
Daleko po za jego granice ;d. ominie mnie cały październikowy wysyp. Możemy się ustawić na przyszły rok na grzybienie albo w zimę na jakiegoś tripa jeśli tu będę i jeśli zapasy wciąż się będą trzymać :-D
Jak pewnie się domyślasz, jestem przeciw a nawet za :gun: Jestem w delegacji na razie i nie znam swojego gg, jak wrócę za 8 trylionów lat to podeślę namiar, jeszcze w tym tygodniu
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 488 / 13 / 2
Okej, czekam na maila ; )
  • 1009 / 87 / 0
Może ktoś chętny na wspólną wyprawę psychodeliczną? Stolica.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.