Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
Dolnyśląsk, okolice jeleniej góry, izery, sudety? Ktoś chętny?
'Strzeż się tej krainy grzybów,
choć słoneczna kusi łąka-
kto swe kroki tam skieruje
temu jeno płacz, rozłąka.'
  • 1198 / 8 / 0
Południe łódzkiego, proszę o kontakt jakiegos doswiadczonego grzybiarza :-)
  • 40 / 3 / 0
Szukam towarzysza/ towarzyszki z Warszawy lub okolic. Fajnie, gdyby ta osoba miała wcześniej styczność z łysiczkami ;).
" The light that fueled our fire then has burned a hole between us
so we cannot see to reach an end crippling our communication. "
  • 78 / 1 / 0
Opuszczam mój heimat i przeprowadzam się do Breslau. Nie znam kompletnie miejsc w okolicy – jeśli ktoś chciałby połączyć siły i mi pomóc, proszę uderzać na maila śmiało.

Jestem grzeczny i miły, a w dodatku od dawna nie brałem żadnych narkotyków prócz alkoholu :cool:
mózgów masturbacja
  • 30 / / 0
Ktoś może z Lublina?
Szukam towarzysza/towarzyszki na łysicowe łowy w tym roku.
Nasza dalsza konwersacja nie ma najmniejszego sensu merytorycznego albowiem egzystujesz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym,a twoja elokwencja nie jest adekwatna do mojej erudycji-co koliduje z moimi imperatywami
  • 5299 / 104 / 0
Kolego z Wielkiej Sowy, nie znam tam miejscówek, znaczy pewnie jakaś i sama by się znalazła, chodziły takie słuchy, że Sowa podobnie jak Śnieżnik to wielki grzyb :) Wieczorem pm;kę puszczę, teraz za dużo na głowie mam i do tego ten Hajp włączony :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 488 / 13 / 2
Szkoda że nie napisałeś/napisałaś 5 dni temu :D Bo ja swój sezon zakończyłem i się zwijam z tych terenów ;d. A co do tych słuchów to sądzę że są co najmniej bliskie prawdy ; ).
  • 5299 / 104 / 0
Znaczy teleporcisz się z Powiatu gdzieś w środek Kraju albo na innien jego brzeg?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 488 / 13 / 2
Daleko po za jego granice ;d. ominie mnie cały październikowy wysyp. Możemy się ustawić na przyszły rok na grzybienie albo w zimę na jakiegoś tripa jeśli tu będę i jeśli zapasy wciąż się będą trzymać :-D
  • 3 / / 0
Ktoś z Warszawy lub okolic chętny do "współpracy"? Pod koniec zeszłego sezonu (mojego pierwszego) zbiory były niestety bezowocne i mam nadzieję, że nadrobię to w tym roku. Idzie w ogóle coś znaleźć w tych okolicach?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.