Ciesze się, że ogarnąłeś życie tak szybko :nuts:
1. Jak to jest z tymi neuroprzekaźnikami? Każdy strzał to bezpowrotne pierdolenie się tego, czy mózg się po jakimś czasie zregeneruje w pełni?
2. Jeśli mam huśtawki nastrojów i emocjonalne, tj. mam dni że czuję się świetnie, zdrowo, nic mnie nie męczy, jak i dłuższe okresy, że jest chujnia, co to oznacza?
3. Czy palenie czecha ze srebra jest w chuj szkodliwe?
poukładałem sobie w głowie to i owo, zajarałem dziś hasz i czuję się świetnie
Zawiodles
rskq pisze:3. Czy palenie czecha ze srebra jest w chuj szkodliwe?
Z reszta co to jest ten czech ? nie moge w tekscie znalezc... ?
A no i co to czech bo wiem ze w tekscie bylo ale nie moge znalezc,,, to jakas slangowa nazwa jakiegos styma w miescie autora ?
ale te kryształy w poście autora tematu mylą mi i mieszają bo już nie wiem o co mu chodzi
Generalnie to nie wiem czemu ma służyć ten temat. Ktoś kto chce rzucić nie siedzi na hajpie i nie chwali się co właśnie przypierdolił
scalono - 02
Sprostowanko, bo strasznie namieszaliscie Panowie.
Hasz palilem rano, w postaci paru blantow, wieczorkiem zapalilem ze srebra czecha, czyli metamfetamine. Wiem, ze zawiodlem, jak i wiem ze troche pokrecilem w tym poscie, ale chce, by to byl moj ostatni raz a tydzien, ktory w tej minucie sie zaczal (jest u mnie wlasnie 00:01), byl calkowicie czystym.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).