Ale dwa piwa na podbicie są jednak przyjemne, to trzeba przyznać.
tomek219 pisze:Jak to jest z żuciem plastrów pół plastra 35 ug bd si na pierwszy raz? Biore plaster i żuje jak gumę noe połykając śliny?
Pytasz o transteki? jaka tolerka?
Pół plastra to w chuj za dużo, o ile nie jesteś śmierdzącym heroinistą!
Thx za rady było grubo bo zjadlem 10 mg ale zulem jak gume. Teraz zrobie tak jak piszecie a tolerke mam zerową, miesiąc absty.
edit: 18 września
Trafilem na takiego gbura psychiatre niby od uzaleznien ze chuj. Poszedlem z matką i prywatnie dla mojej wiarygodnosci ze potrzebuje pomocy. On mnie zjebal ze mam isc na rok do Monaru ze tylko taka jest droga. Mowil ze buprą sie przećpam też hahaha tym bunondolkiem 0.4 . Mowilem mu ze ja chodzilem 8 lat na rozne terapie i nic ze chce sprobowac substytucji tym razem . Nic zostaje mi czekac na 1 wszego jade do porzadnego psychiatry na ul.Marcinkowskiego w Poznaniu tam jestem 100 w kolejce o metadon ale zapisalem sie na Suboxone i bede sam kupowal sobie bo wprowadzili tam tez substytucje Suboxonem.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.