Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
teraz od 18-19 dni poszlo ok 1,2L i powiem Ci ze o dziwo bez przypalow :)
pozdrawiam serdecznie
W kwestii dawek to niezmiennie ok 1ml,
Po ketonach 1,4 - 2 ml
Dziennie max 7ml chyba że cpam to nawet 20ml poszło raz
Hanka po ch*j tyle tego walisz? nie szkoda Ci serio zdrowia? jak chcesz odstawic giebla to zalatw sobie baklo i bedzie to bezbolesne - wrecz przyjemne ... no chyba ze chcesz z bani na banie zamienic no to inna historia... tylko po co w takim razie giebla odstawiac ;) to juz lepszy on jeden niz ten mix depresantow...przynajmniej to jest moje zdanie... a przypaly i tak bedziesz mial po tych lekach... to juz nie kwestia substancji a porozmawiania sobie samemu ze soba... ja serio sobie nie pozwalam na "wyłączenia" i mimo, że zobacz wale prawie tyle co Ty ilosciowo na dobe to da sie pracowac, miec motywacje, byc produktywnym i efektywnym.... nie twierdze ze Ty nie jestes ale pogadaj moze sam ze soba co chcesz w zyciu robic ;) nie poskutkuje to za 1,2 czy 3. razem ale moze za czwartym cos sobie poukladasz ;)
- ale bylem wtedy w ciagu na mercku ( tak jak teraz ale mam chociaz wlasny import :P ) i to zwiekszenie z 60-100ml to nie byl problem... tolerka skoczyla W CH*J i musialem polewac co 30-40 min 2-2.5ml...
teleportacje jak najbardziej, po 48ml caly obsiniaczony, poobijany, pamietam ogolnie te 2 dni jak przez mgle... no nic ciekawego ;)
Spróbuj GHB zrobić.
MXE na ciśnienie cpania. Żadnych opioidow
Resztę zapasów oddaj zaufanej osobie. Jak odstawisz to idź do ośrodka na parę msc czy jakąś psychoterapia :roll:
Ja uwazam, ze przy baklo to nawet benzo nie jest potrzebne... jedynie NIE dopuscic do polewania na sen ( pierwszy - drugi dzien mozna pozmniejszac sobie dawki GBL'a ale serio po baklo NIE MA wogole parcia na polewki ) ludzie ja kiedys schodzilem metoda cold turkey bo bylem glupi, pozniej eti ale to tez nie to... ale odkad mam baklo to wogole to jest inna bajka... to jest calkowicie bezbolesne i bezstresowe - to trzeba sprobowac by w to uwierzyc... jedynie trzeba trzymac sie zasady ze baklo tylko na 3-5dni, trzymamy sie zasady schodzenia z dawek i pilnujemy by nie zamienic siekierki na kijek ;) ) i zalatwic sobie np apap noc i piwka! nie ruszalbym benzo bo jednak zjebie sie doszczetnie gaba-a, przy rozregulowanym gaba-b, nie wrozy to nic dobrego
no i podstawa to SUPLEMENTACJA - ja myslalem kiedys ze witaminki to dla slabeuszy, ale bylem imbecylem i ignorantem... zreszta na priv jak ktos bedzie chcial to pomoge, bo tego na forum juz jest duzo ;)
Co innego nałogi bezsensowne jak np. nikotynizm.
Zalecam też MXE lub DXM, wystarczają nawet niskie dawki.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.