Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
FajnieJest pisze: Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Suple takie jak kreatyna itp. to się kupuje właśnie w dużych beczkach.
400 mg doustnie może być, ale nie przekraczaj bez ranigastu 1,5 g dziennie najlepiej, a jak możesz sniffem to lepiej, bo tutaj idą niższe dawki, rzędu 30-50 mg (przynajmniej u mnie).
Dodam, że jak pije kawe to sypie 1/4 a czasem i 1/3 szklanki :X
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Ułóż sobie mniejszą krechę i sprawdź, musisz się wstrzelić w swoje dawki. Uderzaj tak, aby dawka wyczesała, a nie powodowała niepokoju itp. Ewentualnie dodaj l-teaninę do diety.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.