Ja waliłem Xennę ekstra :P
Tabletki musujące po 1000mg, bez recepty, rozpuścić z 4g no i potem ~5 litrów wody wypić, proste, bo sie szcza co chwile.
Skuteczna metoda, przynajmniej na antydepresanty i neuroleptyki xD
Ostatnie dwa dni to była sikanie co 10 minut i sraka co trzy godziny, tak mnie ta substancja już irytowała i tak chciałem się jej pozbyć. Pierwsza dwa dni zaniedbałem, sikając i wydalając się łącznie może z 10 razy i pijąc redbule i kawy . :nuts:
Wizualki i mini psychozy nocne, z braku lepszego słowa, dosyć przyjemne nawet, oczywiście wolałbym w tym czasie spać. Po prostu umysł odlatywał w jakieś dziwne rejony, nic paranojogennegl . Raz toczyłem na niebie bitwe między moimi latającymi wzorkami a... tymi drugi.
Jestem tak oderwany od rzeczywistości i niewyspany, że głowa mała. Dzisiaj mam za sobą pierwszą względnie normalną noc, wczoraj wyczułem koniec działania substancji - w pewnej chwili niesamowicie zmożyło mnie do snu i japa zdrętwiala. Coś tam pewnie w organizmie sobie jeszcze pływa.
Ogólnie to i tak dosyć lekko to przeżyłem, serce na stimach nigdy bardzo mi nie doczukało, ale tutaj przy takiej dawce kilka ząbków czosnków załatwiło sprawę. Paranoje praktycznie nieobecne, jedynie gdy kłóciłem się z matką robiło mi się niesamowicie przykro, no i "bałem się" mijanych ludzi na ulicy. Plus trzy wyżej wspomniane akcje. Co chyba rzeczywiście potwierdza, że sort był słabszy, albo ja taki mocny. :D
Nigdy więcej, dzięki wszystkim za rady i pomoc, bawcie się z tym związkiem dobrze.
Czy mówienie samo do siebie przez sen, dosyć głośno, to pokłosie tej substancji? Chyba tak...strasznie dziwne rzeczy mówię.
Miało mnie to wspomagać podczas pracy, ale zdecydowanie bardziej przychylam się do a-pvp.
pozdrawiam zamknietego ododzialu psych hehehe
haze69 pisze:Hi ja ja dostałe dobry sort za doby
pozdrawiam zamknietego ododzialu psych hehehe
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.