Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 1293 / 20 / 0
spróbowałem i nie żałuje, i tak już byłem wjebany %-D %-D
a to jak przesiadka z roweru na samolot
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1188 / 5 / 0
Spróbowałabym, ale odpędzam od siebie te myśli gdyż wiem jakie wiąże się z tym ryzyko, jeszcze większe niż z zażywaniem kodeiny. Jedno i drugie niebezpieczne, ale powiedzmy, że wybieram to mniejsze zło...
  • 14 / / 0
Krolik1993 pisze:
Jedno i drugie niebezpieczne, ale powiedzmy, że wybieram to mniejsze zło...
Przecież to praktycznie to samo zło, tylko w mniejszej dawce. :)
Uwaga! Użytkownik General Maczek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 2 / 0
Spróbowałbym. Ale w moim mieście nie ma browna i nie było nigdy. Ale kto wie może jak się przeprowadzę to coś zamotam sobie.
  • 1358 / 23 / 0
Nie spróbowałbym, bo nie mam zamiaru brać dragów i.v., a tym bardziej towaru z ulicy, który mógłby mnie zabić, bo nie mam pojęcia, jaką dostaję dawkę. morfina za to jak najbardziej, ale w tabletkach doustnie.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1188 / 5 / 0
Mnie też odstraszają już dragi z ulicy, ale gdybym miała pewność, że towar jest czysty i podała inną drogą niż dożylnie, bo to droga podania mi nie odpowiada, to spróbowałabym, zapalić bym mogła. Ale nie sądzę żebym kiedykolwiek miała dostęp do czystej heroiny.
  • 1293 / 20 / 0
jakie dragi z ulicy? nie łatwiej zrobić sobie samemu :) ? chociaż wiesz ile walisz i prawie za darmo :D
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 563 / 0
General Maczek pisze:
Przecież to praktycznie to samo zło
Tez tak myslę. To samo gowno tylko wieksze. Jak dwa lata temu w wakacje przerzucilem się na lipcową makiwarę nie odczulem duzej roznicy w sile skręta. No moze wieksza slabosc,ale tak to wszystie objawy te same
  • 1188 / 5 / 0
Tracerek pisze:
jakie dragi z ulicy? nie łatwiej zrobić sobie samemu :) ? chociaż wiesz ile walisz i prawie za darmo :D
Tylko trzeba umieć to zrobić. ;)
  • 3901 / 563 / 0
Umiec i przede wszystkim miec z czego :) Fajnie byloby przemycic trochę materialu do polski, kolo granicy jest kilka pol, ale ostatnim razem wracajac z czech widzialem straznikow sprawdzajacych ludzi z plecakami,dlatego chyba bym się nie odwazyl. U gostków siedzacych w przedziale obok znalezli nawet jakies narkotyki, nie wiem czy stranzicy dostali cynk czy sprawdzali wyrywkowo..

Swoja drogą kiedy jedzie się busem przez wioski i uda się wypatrzeć pole makowe czlowieka ogarnia niesamowita euforia. Nie wiem nawet czy taki widok nie lepszy od samej fazy:) Pewnego razu wybralem się z kolegą na zwiedzanie,problem byl taki,ze zapomnielismy z kempingu wziac plecaka,a ze w drodze udalo się wypatrzec pole makowe no to kupilismy worki foliowe na smieci. W drodze powrotnej zebralismy dwa pelne worki zielonego po 8-10kg kazdy, niestety pole bylo w niedogonym miejscu i musielismy podjechac autobusem a potem targac worki przez miasteczko. Miny ludzi bezcenne. W sumie nie ma się co dziwic ,pierwsza mysl od razu zlodziej albo narkoman. Choc predzej to drugie bo przeciez zielone czuc na kilometr...
Dosc spore to pole bylo, waskie,ale bardzo dlugie. Pi razy oko jakies 40m na 250m dlugosci
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.