Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
@shuudan było wałkowane milion razy ile na pierwszy raz więc przejrzyj parę stron i będziesz mieć jakiś pogląd. 1,5 roku to długa przerwa więc możesz przyjąć, że masz praktycznie zerową tolerancję. Co do bromazepamu to wedle uznania. Spróbuj najpierw samego tramadolu. Jak będzie Ci brakowało sedacji to dorzuć benzo. Warto jednak poczekać bo tramadol działa fazowo. Najpierw pojawia się lekka stymulacja a dopiero później opioidowe rozleniwienie.
Udało się zdobyć ok 2 opakowania Retardów 100mg
Czytałem że 300/400 będzie ok na początek jednak zażywam leki nootropowe (bądź co bądź od wczoraj ale... no cóż - winpocetyna)
Dzisiaj w południe bawiłem się również etylefryną (effortil)
Pytam bo zazwyczaj miałem doświadczenie ze stymulantami (beta ketony, amf,mef itd) i od czasu do czasu jakieś benzo psychodeliki
Ważę 83kg wzrost 182cm
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Wziąłem dosłownie gryza czy 2 przepysznej zapiekanki i... po jakimś czasie zacząłem rzygać dalej niż kot... nie żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało gdyby nie ta piekielna senność...
Czy to że coś zjadłem faktycznie przyczyniło się do takiego stanu rzeczy czy po prostu tak już musiało być?
Dzisiaj kolejny test jednak zmniejszyłem do 300mg
ok 5h od zażycia zaczęła się zamuła... to już mam rozumieć jest tak zwany "koniec, idziemy spać"?
czy można to jakoś przedłużyć?
może inna dawka?
albo to że mimo wszystko zjadłem posiłek czy wypiłem piwo?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.