Otrivin właśnie zakupiłem, mam nadzieję, że te 17 zł nie pójdzie w błoto
A może jest jakiś sposób przed wciąganiem, żeby po wciąganiu kataru w ogóle nie było?
Musi być chyba jakiś sposób, żeby ten nos "wypłukać". Swoją drogą patrzę, że jest to rzadki przypadek, chyba mało osób tak ma? Ja ostatnio miałem styczność 3 tyg. temu a do tej pory parę razy dziennie muszę się wysmarkać :/
p4weu pisze:Dwa lata, serio?
Musi być chyba jakiś sposób, żeby ten nos "wypłukać". Swoją drogą patrzę, że jest to rzadki przypadek, chyba mało osób tak ma? Ja ostatnio miałem styczność 3 tyg. temu a do tej pory parę razy dziennie muszę się wysmarkać :/
Tworzaca sie wydzielina zmniejsza sile dzialania koko, gdyz wilgoc w nozdrzu skleja cale koko. Wysmarkac nie da sie w zupelnosci, przeplukiwanie rozrworami wrecz bardziej zalepia nos, dodatkowo bola zatoki.
Czy ktos konstruktywnie umie wyjasnic jak sobie radzic z kichawa. ?
artoffighters pisze:Niechce odgrzewac kotleta, ale czy ktos znalazl cudowny sposob na ogarniecie nosa i zatok po zazywaniu koko ?
Tworzaca sie wydzielina zmniejsza sile dzialania koko, gdyz wilgoc w nozdrzu skleja cale koko. Wysmarkac nie da sie w zupelnosci, przeplukiwanie rozrworami wrecz bardziej zalepia nos, dodatkowo bola zatoki.
Czy ktos konstruktywnie umie wyjasnic jak sobie radzic z kichawa. ?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.