Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
@mikeoslo nie ma istotnej interakcji między doksycykliną a tramadolem. Nie wiem jednak czy przyjmowanie opioidów jest rozsądne w Twoim przypadku. Opioidy utrudniają oddawanie moczu a zastój moczu usposabia do infekcji dróg moczowych.
@shuudan było wałkowane milion razy ile na pierwszy raz więc przejrzyj parę stron i będziesz mieć jakiś pogląd. 1,5 roku to długa przerwa więc możesz przyjąć, że masz praktycznie zerową tolerancję. Co do bromazepamu to wedle uznania. Spróbuj najpierw samego tramadolu. Jak będzie Ci brakowało sedacji to dorzuć benzo. Warto jednak poczekać bo tramadol działa fazowo. Najpierw pojawia się lekka stymulacja a dopiero później opioidowe rozleniwienie.
  • 6 / / 0
Ja na pierwszy rzut 400mg i było średnio za pare dni 700mg i mnie wyjebało w kosmite,bania nie do opisania ale pozytywna
  • 87 / 2 / 0
Ja przy 62kg i 171cm wzrostu zjadlam 200mg rozkruszonych retardow. Zadzialalo calkiem fajnie,subtelnie. Ale czegos brakowalo. Oprocz kilku retardow mam jeszcze poltram w ampulce 50mg oraz Bromazepam i alprazolam. Mysle,ze dzisiaj wymysle jakis dobry miks,zeby poklepalo troszke mocniej niz ostatnio.
  • 258 / 2 / 0
Witajcie,
Udało się zdobyć ok 2 opakowania Retardów 100mg
Czytałem że 300/400 będzie ok na początek jednak zażywam leki nootropowe (bądź co bądź od wczoraj ale... no cóż - winpocetyna)
Dzisiaj w południe bawiłem się również etylefryną (effortil)

Pytam bo zazwyczaj miałem doświadczenie ze stymulantami (beta ketony, amf,mef itd) i od czasu do czasu jakieś benzo psychodeliki
Ważę 83kg wzrost 182cm
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 134 / 1 / 0
200mg, to brała moja dziewoja na pierwszy raz, a waży koło 45 kg. Nie ruszyło jej to w ogóle. W sumie, to dobre ugrzanie jest od 400mg :)
  • 258 / 2 / 0
Poszło wtedy 400 i faktycznie było na prawdę miło... do czasu kiedy czegoś nie zjadłem.
Wziąłem dosłownie gryza czy 2 przepysznej zapiekanki i... po jakimś czasie zacząłem rzygać dalej niż kot... nie żeby mi to jakoś specjalnie przeszkadzało gdyby nie ta piekielna senność...

Czy to że coś zjadłem faktycznie przyczyniło się do takiego stanu rzeczy czy po prostu tak już musiało być?

Dzisiaj kolejny test jednak zmniejszyłem do 300mg
You Are What You Use...!
  • 134 / 1 / 0
To, że zjadłeś spowodowało hafta. Pamiętam jak na moim first timie nie mogłem się nawet łyka coli napić. Musisz organizm przyzwyczaić. Zresztą z każdym opiatem tak jest, że z poczatku masz chęć oddania zawartości żołądka.
  • 258 / 2 / 0
Racja, za drugim razem jest już o niebo lepiej - 300mg zadziałało, a to że nawet zjadłem leczo :) po 4h od zażycia substancji nie skończyło się żadnym kontaktem face 2 face z kiblem,

ok 5h od zażycia zaczęła się zamuła... to już mam rozumieć jest tak zwany "koniec, idziemy spać"?
czy można to jakoś przedłużyć?
może inna dawka?
albo to że mimo wszystko zjadłem posiłek czy wypiłem piwo?
You Are What You Use...!
  • 134 / 1 / 0
Jak Ci schodzi, to dogryzasz kolejne tabletki i lecisz dalej. Ale tutaj 100% pewności nie mam. Kumpela tak robiła i obyło się u niej bez zjazdu (przespała go).
  • 302 / 2 / 0
Ile mogę Tramalu na 1 raz, tolerke na kode mam 600 mg robi w miare. Nie mam klonów ani żadnego benzo niestety. Jedynie jakiś przeterminowany Medazepam o 16 lat %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.