Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
MDMA jakies 10 lat temu, a ze teraz tego nie mam, a przynajmnie dostepu, bede szukal zamiennikow.
  • 3127 / 27 / 0
Król i królowa, czyli LSD i meskalina. Najlepiej mix.
High, how are you?
  • 562 / 29 / 0
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1188 / 5 / 0
Ja bym poleciła kodeiną, na niej zawsze wspaniale mi się słucha spokojnej muzyki, mogę się w nią wspaniale wczuć. ;)
  • 1615 / 29 / 0
  • 2714 / 514 / 0
Podsumowując, moje top3:

1. Mocne przepalenie na AM-2201 - z każdej muzyki płynie euforia nie do opisania.
2. 25I-NBOMe
3. MDMA, ewentualnie 4-BMC.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 585 / 4 / 0
tylko akodin
.
  • 67 / / 0
1. 4-AcO-DMT
2. mj
3.DXM
  • 284 / 4 / 0
Wiele rzeczy próbowałem, ale jednak słynne MDMA i LSD wygrywa na wszystkich frontach. Niesamowite odczucia, przeszywa całe twe ciało i te ciary :cheesy:
Chociaż ciężko odmówić uroku słuchania muzyki na mj, DXM czy tryptaminach.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 39 / 1 / 0
jak dla mnie MXE namber łan :)
'Strzeż się tej krainy grzybów,
choć słoneczna kusi łąka-
kto swe kroki tam skieruje
temu jeno płacz, rozłąka.'
ODPOWIEDZ
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.