Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
pentedron (jak pierwszy raz w dupsztala zarzucałem to o mało co nie zdechłem , bo coś mi się pojebalo we łbie i myślałem ze przy p.r. dawkowanie się zwiększa i dojebałem roztwor z ponad 1g pentedronu i jeszcze kilka sek pózniej zakurwiłem kreskę w nos.... Nie chce mi się rozpisywac zbytnio o tym pojebanym incydencie, ewentualnie jakoś pózniej jak będę miał wolnom chwilę to skrobnę coś na ten temat w tym wontku.
NEB
3-MMC (a najlepij to mix z MDAI który jest miodzio ^_^)
artur019 pisze:Żrące toto jak jakiś kwas. Dużo wody będzie trzeba.
3,4-DMMC nie próbowałem. Jak dla mnie to ta substancja jest w ogóle taka sobie, bardzo wchodzi na serce i ciśnienie, co mnie zawsze martwiło.
Właśnie, warto by było żeby ktoś jeszcze napisał jak wygląda działanie tych najpopularniejszych mixów przy podaniu per kupr.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Anglik pisze:gdyby w 2 ml rozpuscic i pentedron i 3mmc ( w jednym roztworze) i zajebac w dupe to co sz tego wyjdzie? prubowal ktos? jest petardka?
Zależy jakie ilości chcesz rozpuścić, bo może trochę piec. Im więcej podajesz odczynnika tym powinieneś zwiększyć ilość płynu w którym rozpuszczasz. To tak jak z piri piri, im więcej zjesz tym bardziej w dupe pali :evil:
Nie polecam wlewać 3,4dmmc. Straszne parcie na kibel (przynajmniej w moim przypadku), choć wejście baaardzo mi się podobało :cheesy:
TRD pisze:Właśnie, warto by było żeby ktoś jeszcze napisał jak wygląda działanie tych najpopularniejszych mixów przy podaniu per kupr.
Modyfikowany Bigos pisze: NEB
3-MMC
Jakby wypadł mix p.r.?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.