Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Parathormon pisze:z tym dawaniem w żyłę - powiedz tak samo siostrze i lekarzowi jeśli, nie daj boże, spotka cię hospitalizacja...
Japierdolę, jak można być takim jełopem...
@qarhodron Myślę, że masz po prostu bardzo efektywne MAO poza ośrodkowym układem nerwowym. Po podaniu i.v. MAO nie wyrabia się z rozłożeniem całej tryptaminy po drodze do mózgu i to co przeniknie już tam zostaje na dłużej. Zarzuć moklobemid i oszczędzisz dużo tryptaminy, do tego będziesz mógł doustnie brać.
Dodam że tolerancję buduję około 1-2 tygodnie, zażywam clonazepam codziennie od paru lat nasennie w małej dawce oczywiscie przed zapodaniem psychodeli robię dwu trzy dobową przerwę Może tak długotrwałe szamanie benzo jest za to odpowierdzialne??
No i sedno sprawy które wyczytałem w tym wątku czyli inhibitor MAO Zdążyłem się zoriętować ze środek jest dostępny na receptę jako lek pod różnymi nazwami I teraz pytanie
Gdy już to zdobędę jak mam z tym postąpić???
Szamnąć tabletkę przed zapodaniem psychodela? ile? czy jak bo zielony jestem (nie mylić z gimbusem:)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.