Miałeś takie skutki uboczne? Po jakim czasie minęły (jeśli minęły)?
Dlaczego zaczynasz drugą kurację - nawroty?
To co czułeś przy pierwszych dawkach to już nie wróci. Podejrzewam, że właśnie takie działanie odpowiadałoby Ci? Pewnie już wciągałeś sproszkowaną tabletkę? Był to uczucie co przy pierwszej tabletce a nawet lepsze.
brd123 pisze:22 dzień na burpopionie, pierwszy tydzień 150, potem 300, od dwóch dni na 450mg, ciągle wielka lipa, zero działania antydepresyjnego, zaczyna mi brakować cierpliwości, będę testować jeszcze miesiąc. Dorzucam 50mg/d Amisulpirydu, podobno nadaje się na depresję i dystymię.
Dersu Uzala pisze:Post do kosza, wlasnie zczailem ze nie ten watek, sorry... Albo nie... Jedno pytanie: Czy na Wellbutrin nie ma w ogole refundacji? W aptece sprzedawczyni wolala bodajze 106 zlotych za pake 150, zyban chyba jeszcze drozszy, poprosilem wiec o najtanszy zamiennik, a ta proponuje mi... desmoxan :D. Generalnie ciezko bylo to wydebic, ale mam juz sprawdzony patent hehe. Pytanie o laczenie z alpra zadalem juz w odpowiednim watku, lecz zalezy mi o jak najszybsza odpowiedz (recka w garsci, uderzam do apteki), czyli - alpra+bupropion mozna bez przeszkod?Gdybys mial okazje, opisz jak funcjonujesz po amisulprydzie - dla mnie to najbardziej masakrujacy neuroleptyk - akatyzja, dyskinezy. Jak z tym u ciebie?brd123 pisze:22 dzień na burpopionie, pierwszy tydzień 150, potem 300, od dwóch dni na 450mg, ciągle wielka lipa, zero działania antydepresyjnego, zaczyna mi brakować cierpliwości, będę testować jeszcze miesiąc. Dorzucam 50mg/d Amisulpirydu, podobno nadaje się na depresję i dystymię.
Wygląda na to, że Wellbutrin powoli się rozkręca, 450mg od tygodnia, od miesiąca leczenie, niepotrzebnie 2 dni jarałem trawe bo teraz sam nie wiem co się ze mną dzieje, jestem jakiś taki rozkojarzony, czynności wydają się takie jałowe, nie jestem w stanie wiele przeczytać ze zrozumieniem, na powrót bym tylko leżał, chyba trawa wyćmiła resztki dopaminy, które już wdzięcznie podnosił Bupro i zamieszała.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.