Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
W ogóle to opisz jakoś tak sensownie jak działał ten buf nie buf który brałeś, to Ci powiemy czy to mógł być bufedron, czy coś innego. Może NEB, ale wpierw musimy wiedzieć jak działało to cudo. Coś mi się pisze nieskładnie z zolpidemem w nosie
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
To taka jakby kompletnie inna grupa substancji, a widać że eliot cały czas uderza w typowe stimy. Tylko jeszcze nie powiedział czego oczekuje :P
Najzajebistrzym stimem jest 3fa, zmiencie pente na nie
Pent to gowno fchuj, fajnie tylko.miksuje sie z 3mmc
Tyler Durden pisze:Tylko to, o czym mówicie (6-APB, 3-MMC, MDMA) to już stymulanty serotoninowe, nawet lekko psychodeliczne (MDMA), tutaj euforia nie wynika z samej stymulacji (która też występuje), co głównie z releasu serotoninu / agonizmu receptorów serotoninowych.
To taka jakby kompletnie inna grupa substancji, a widać że eliot cały czas uderza w typowe stimy. Tylko jeszcze nie powiedział czego oczekuje :P
A co do bufa i penta - dla mnie buf zdecydowanie wygrywa nad pentem. male daweczki bardzo ladnie klepia (10-15 mg) dociagane co godzinke -super fazka jest. Generalnie po bufie mam eksterlamno-subtelne podniesienie nastroju, moglbym to nazwac nawet lekka euforią. Bardz fajny stan i bardzo fajny keton. Tylko jak przyjmiemy zbyt duzo dorzutek to wlacza sie lekko paranoiczna faza.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.