Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1343 / 18 / 0
xanaxu sr np. łamać nie mozna (tak zalecał producent).
Jest podziałka - dzielisz sobie, tylko gdzie tu trzymać połówkę, żeby o niej nie zapomieć a jednoczesnie zeby nie kusiło..
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1709 / 11 / 0
Co się stało z Afobamem w słoiczkach? Był bardzo praktyczny i dyskretny, nie to co teraz w pudle wielkim.
  • 1049 / 10 / 0
Nic sie nie stalo - tak im taniej wychodzi pewnie.
  • 476 / 4 / 0
Zomiren 1mg da się łatwo podzielić na pół dzięki owej jedynce wytłoczonej na tabletce - polecam właśnie w tym miejscu łamać. A drugą połówkę zalecam spożyć jak najszybciej bo łapie wilgoć i potem rozkrusza się w pył jak się tylko weźmie do ręki.
luminal_100
  • / / 0
W aptekach są takie gilotyny małe do cięcia tab kosztują do 5zł zależy od apteki
  • 952 / 3 / 0
teraz klony beda miec sloiczki :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 791 / 7 / 0
ty sam jestes klon, czlowieku. jeden, wielki klon
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 606 / 8 / 0
11 dzień bez benzo. Zdecydowałem się na odstawkę za wszelką cenę bo zauważyłem że bezsenność, nerwowość i cały zestaw efektów "z odbicia" są DUŻO gorsze od stanu wyjściowego. Niby mogłem o tym przeczytać, ale doświadczyć na własnej skórze to co innego. Piekło, panie i panowie :D Niby nie leciałem w ciągach, tylko wspomagałem się rekreacyjnie a efekt był ten sam. Wpakowałem się w bardzo głupi schemat który szybko wymyka się spod kontroli- tableteczka w poniedziałek rano, potem 2 w środę, a że jest już sobota, to też sobie mogę pozwolić. A na niedzielne piwo w plenerze półtorej w nos, przecież to nie nałóg...

Niestety do odstawki trzeba mieć warunki, można pierdolić że to "wymówka do tkwienia w nałogu", ale bez tego przez 2 tyg popierdalamy spięci jak linka holownicza a wytwory wyobraźni zaskakują nas samych. Tak czy siak zdecydowałem się na niebranie leków i pójście na łatwiznę- piwo bardzo pomogło przez pierwsze 7 dni i dzisiaj mogę powiedzieć że najgorsze za mną. Psychiczny wstręt do alpry utrzyma się jeszcze dłuuuuuuugo i cieszy mnie to
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 3955 / 147 / 0
xanax sr mozna lamac, chodzi o przedluzone dzialanie, to jest dla tych co sie grzecznie stosuja do zalecen lekarza ale cpunek i tak wie swoje takze jak pierolimy przedluzone uwalnianie a tutaj chyba kazdy to pierdoli to mozna lamac jak najbardziej.

klonista, zomireny sa biale i okragle.

co do afobamu to ja nawet nie widzialem w sloiczku, zawsze dostaje w pudelku, zarowno jedynki jak i polowki.
  • 952 / 3 / 0
strzelalem bo nie widzialem ich ze 4 lata
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.