Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 82 / / 0
Uwaga! Użytkownik jewkilla nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 5 / 0
Tetrazepam, moje ulubione benzo ;p
Tetrazepam stosowany jest głównie w ortopedii i reumatologii (bóle lędźwiowe, rwa kulszowa, rwa barkowa, reumatyczne choroby stawów, przykurcze mięśniowe) oraz neurologii (spastyczne przykurcze kończyn pochodzenia rdzeniowego i mózgowego).
osobiście to potwierdzam.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 1358 / 23 / 0
klonazepam też dobrze rozluźnia mięśnie.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 15 / / 0
TRANXILIUM
♫♪♫♪ ‹^›_‹(•_•)›_‹^› ♫♪♫♪
  • 1472 / 26 / 0
Nie chodzi tylko o rozluznienie ale aby rozluznienie nie przejawiło się zamuleniem

może tatrazepanowi dać drugą szanse :) chyba z tych benzo i psedo benzo najmniej zamulająca rzecz :)
  • 402 / 3 / 0
baclofen jest stricte na rozluźnienie mięśni i nerwów mniej więcej, małe dawki nie zamulaja, zresztą potencjał zamulajacy to 1/6 potencjału benzo wiec będzie najlepszy chyba
wiewi2@bk.ru
  • 538 / 6 / 0
LOREK jest najlepszy, tetrazepam się przy nim chowa !
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 408 / 3 / 0
tetrazepam chwilowo został wycofany ze sprzedaży, mam nadzieję że wróci.
Nie ma co kombinować z gieblem ( :nuts: ), baclofen sprawdzi się tutaj najlepiej.
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Najlepszy będzie baklofen, przegłosowane, można zamknąć temat ;-)
  • 402 / 3 / 0
wiewi2@bk.ru
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.