Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Nie rozumiem jak po takim numerze można dajmy na to jeszcze z danym osobnikiem palić :rolleyes:
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Ja sama kiedyś byłam bardzo na nie, jeśli chodzi o dragi. A później włączył mi się tryb "doświadczania" i zrozumiałam, że jeśli coś się robi w sposób umiarkowany to nie ma w tym nic złego...
Dlatego po ciągach z mj czuję się gównianie - wtedy mam wrażenie, że przesadzam i załącza mi się tryb "jesteś uzależniona", ale zwykle się ogarniam.
Czemu bywałam kiedyś agresywna? bo nie znałam słowa umiar i mocno przesadziłam, czując, że pewne rzeczy mają nade mną kontrolę (a tego nienawidzę).
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
A wczoraj pod wpływem majki jechałyśmy autobusem na samym tyle i sobie przysypiałyśmy, co parę przystanków się budząc. Kto siadał przed nami odwracał się i dziwnie się patrzył.
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,
Powraca męka codzienna istnienia.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.