Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
CannaBeat pisze:Przepraszam za odkopanie tematu, ale czy wzmacnianie działania klonazepamu nie zwiększa bardziej tolerancji w porównaniu z podaniem pod język tabletki bez żadnych dodatkowych specyfików?
[...]
Depakiny mam z dwa opakowania. Czyli jak połknę ją np. 20 minut przed klonieniem (np.3 tabletki), a do tego wezmę mianserynę popijając sokiem z grejpfruta, zadziała na mnie mocniej, ale tolerancja podskoczy jak np. po 5?
Co do tematu: 8mg klonazepamu (noobom radzę się nie sugerować bo ja mam sporą tolerkę) + kilka kieliszków + 3x apap noc = prawdziwa moc benzo, polecam, bardzo przyjemna i mocna bania ;p
ja tam nie wzmacniam niczym benzo, czasem zjem kilka mg więcej ;-)
Kleryk Lubi Dzieci pisze:Nawet na ulotce od tych wszystkich preparatów jest napisane, że np. SSRI + benzo = większa moc oddziałuwania na OUN. Co do antyhistamin, to chyba sprawa jest jeszcze jaśniejsza. Zażyj sobie np. klona i mianserynę w malutkiej dawce (działa wtedy antyhistaminowo - czasem powala z nóg), 10-20mg.
eeeee jakbym zjadł amertil tak z 10-20mg do klona to bym mmi wzmocniło działanie?? bo wczoraj wciągnąłem(już wiem żby tego nie robic) 1x 2mg i zeżarłem do tg 2x2mg a wcześniej jeszcze andepin 2x 20mg ale nie sklepało za to dzisiaj przejebany zjadł
Ahanai pisze:Wg mnie tolerancja na benzo rośnie tylko podczas przyjmowania benzo i tylko od nich jest zależna, wzmacniacze nie mają na to raczej wpływu.
Co do tematu: 8mg klonazepamu (noobom radzę się nie sugerować bo ja mam sporą tolerkę) + kilka kieliszków + 3x apap noc = prawdziwa moc benzo, polecam, bardzo przyjemna i mocna bania ;p
właśnie wczoraj wjebałem 6mg klona i nic nie czułem.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.