Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Miałem dokładnie tak samo. Była to kwestia lęku po kocie i zajaraniu praktycznie naraz. Myślałem, że mam zawał, że zaraz zejdę. Przestałem całkowicie żreć wszelkie stymulanty a było to 3 lata temu i do dziś dzień się ich boje. Po jaraniu tez miałem takie nieprzyjemne walenie serca, które w następstwie zacząłem czuć nawet wtedy kiedy nie jarałem. Non stop badałem tętno i ciśnienie, miałem wrażenie, że serce wali mi cały czas. Poszedłem do lekarza, miałem ekg i holtera i wyszło wszystko ok poza niedoborami magnezu i potasu. Poradziłem sobie z tym tak , że zacząłem dużo ćwiczyć, jadałem owoce a następnie zajarałem mj :) a walenia serca znowu wróciło ale doszedłem do wniosku że jak potrafie przebiec 10 km to kurwa nic nie może mi się stać od jarania i przeszło jak ręką odjął. Wszystko to kwestia głowy. Lekarz mi powiedział że nerwice miałem i sam generowałem ciśnienie nawet 160/100. Trzeba po prostu tym sie nie przejmować ot taka zwykła rada w chuj ciężka w realizacji... i żadnych stymulantów żadnych benzo żadnej kody tylko mj Peace
  • 880 / 23 / 0
Bo trzeba umieć kufa wyluzuwać-let it flow... Pamiętam te napinki przed wrzucaniem czegoś... doświadczenie wszystko zmienia %-D

Z drugiej strony jeśli ktoś uważa że to nie od autosugestii to warto badania sobie zrobić-życie nie jest za zdrowe w dzisiejszych czasach... :rolleyes:
Nie ćpiej bo skiśniesz!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.