perplexity pisze: tez tak mówiłam i też miałam takie przekonania. jak to, bez prysznica 2 razy dziennie? ach! na skręcie zdarzyło mi się nie myć całymi dnami, dosłownie leżałam we własnym gównie w rozjebanym łózku a wzięcie przysznica graniczyło ze wspięciem na mount everest.
Ale koniec higienicznego offtopu, a jak nie to najwyżej przeniosę.
Motor niczyj pisze:..kilka godzin siedziałem w tej wannie i nie miałem woli aby z niej wyjść.
Bez przerwy tylko w kółko wypuszczałem zimną wodę a dolewałem wody ciepłej..
Moja żona zawsze czekała w wannie, zanim będzie gotowa "robota"
Tylko w ten sposób jest możliwe ustabilizować termoregulacji, ponieważ nie działa w ogóle
Na temat : I była "Makeup artist" dla film produkcji
Miała szkółe artystyczna i była jednym z liderów w swojej dziedzinie
Zrealizowała kilka filmów łącznie z najchętniej oglądanym Serial na Słowacji, który trwał przez kilka lat
Specjalizowała się na "krwawa scena" skaleczenia,przecięcia,przebicia..zrobiła odlewane z różnych materiałów złamane zęby,
paznokcie,blizny i strupy,szarpane rany i duża różnorodność krwi..Produkowala na zamówienie ogromne barokowy,
rokokowy peruki,ale również brody,wąsy..itp..Nasz cały dom był duży atelier :-)
sp
Z powodu braku kasy na opio zmotywowałem się do robienia zleceń zdalnie, co wychodzi mi na dobre
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.