Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1111 / 17 / 0
Jeśli dobrze zrozumiałam to ma retardy, czyli nie sevredol.
  • 286 / 3 / 0
dokladnie to retardy ms continus 10 mg ale mam ich 16 na dobe
  • 840 / 26 / 0
zazdroszczę Ci @ooo - bo mam wrażenie ze jesteś włąśnie tą osobą bo niedawno pojawił się post z tamtego konta ze będzie Twoim ostatnim i że udało zdobyć CI się morfinę jako substytut i normalnie zżera mnie zazdrość ze będziesz miał 16 tabsów 10mg codziennie ;) ( pewnie jeszcze po jakimś czasie zwiększą Ci dawki ) chłopie jesteś prawie w niebie. Zajebiscię macie tam w UK , staraj się niedługo o herke żeby CI zmienili (bo też tam dają chyba? czy pojebało mi się ? ) te ostatnie to żart.
Ale proponowałbym Ci przełamać wstręt/opór do igieł ( wiem jak to jest bo sam pare lat temu powtarzałem sobie że nigdy nie sięgnę po igłe i że to kuwestwo jest )
ale najlepiej wyszłoby Ci spożywanie tej majki ( to jest oczywiście tylko moja skromna rada którą i tak pewnie olejesz - i możliwe że będziesz miał racje bądź nie) żależy już od Ciebie.

ja miałem taki strach przed igłami aż do pierwszego podania sobie w ten sposób dragów od tamtej chwili powiedziałem sobie ze to jedyna słuszna droga przyjmowania dragsów , mało tego dodam że tego posta skubałem ponad 3h bo strzale heroiny po długiej przysypce z pompką w ręku i teraz ciągle łapie krótkie przysypy - i to jest dla mnie wałaśnie zajebiste , czuje się jak w niebie !!

Życzę również żebyście opracowali wspólnie tą metodę jarania majki , bo Tobie jakby nie było przyda się skoro nie sięgasz po plastikowe berło . Szkoda ze nie można pogonić kropli jak to z brownem jest.

POZDRO ALL !
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 6 / 0
Jeżeli to są tabletki w formie retard, to ja bym zaczął od wyprażenia to w piekarniku albo żelazkiem między kartkami. A dopiero potem bym to rozpuścił w wodzie. Następny etap to rozpuszczenie w jakimś rozpuszczalniku. Nie wiem jakie są tam u was na rynku rozpuszczalniki, więc trzeba by coś wybrać. Dalszy etap to acetylacja. Potem zamienia do czystej zasady. W takiej postaci można już palić jak brauna. Ale ponieważ mam mało praktyki z tabletkami morfiny, to szczegóły może podadzą inni.
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 880 / 23 / 0
Właśnie, a czemu właściwie tabsa nie wyekstrahować acetonem czystym? O.o Nie próbowałem nigdy, co by wyszło przy retardach/serv? Przy tych pierwszych pewnie mógłby być syf/mala wydajność a przy drugich(w sumie po co)?

Oxan? xD
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 3176 / 367 / 0
Niech ktoś zmieni tytuł wątku na waporyzacja bo jak widzę "vapouryzacja" to mnie skręca.
  • 221 / 4 / 0
na pewno da się waporyzować tabletki po ich przekształceniu w freebase ale ja nie wiem jak to się robi i wiem że nie warto
  • 343 / 6 / 0
No i co dalej z tymi tabletkami? Robisz coś z tym? Jeżeli masz tyle tabletek, to choć kilka możesz przeznaczyć na testy, a sam zobaczysz, że skończy się to sukcesem. Namawiam do działania. Jeżeli test się nie uda, stracisz tylko kilka tabletek, a jeżeli się uda, to zyskasz możliwość palenia morfiny, oraz możliwość zrobienia sobie w domu heroiny.
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 6 / 47
Oczywiście Fiesta chyba nigdy nie widział na oczy tabletek MST. Akurat te o dawce 10 mg mają dokładnie te same wymiary co 60 mg czy 100 mg. Wniosek więc jest prosty - ilość wypełniaczy w stosunku do morfiny jest okropnie niekorzystna. Jeżeli się dokładnie nie wyizoluje czystej substancji (i oczywiście nie sprowadzi jej się do wolnej zasady), to szczerze wątpię w powodzenie tego pomysłu. Przypalanie to nie waporyzacja.
  • 1111 / 17 / 0
Nie jestem pewna, czy mst w UK ma ten sam skład co w Polsce... Retardy bardzo się różnią, o dziwo te nasze bywają znacznie łatwiejsze do przerabiania.

Co do Fiesty, miał do czynienia tylko z niemieckimi retardami (do czego sam się przyznał) i już po tym jednorazowym doświadczeniu przebił nas wszystkich tu zgromadzonych wiedzą w temacie morfiny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.