Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 66 / 80
1.W PL sie nie opłaca, kup z UK na ebayu, w dziale sprzedawcy jest ten temat wiele razy poruszony.
  • 1203 / 21 / 0
2. Tu to bywa różnie, jedni czują działanie już w przeciągu 1-3 dni, inni po kilku tyg. a inni nie czują działania wcale. Bardzo osobnicza kwestia.
3. Ja biorę noopept + kilka ulepszaczy (pisałem wcześniej jakie dokładnie) i do tego duuużo ruchu, rowerek, basen, ogród itp. Efekty rewelka, spora motywacja do działania fizycznego. No i u mnie libido ma się super dobrze więc trochę "sportu" ;) w takim wydaniu też robi mi świetnie :D
4. nie wiem, łykam ważony proch kapsułkowany przeze mnie.
5. Poleca się kompleksy wit B (dodatakowo cholina), ja choliny nie brałem póki co lecz kompleksy zawsze biorę :)
co do alko... jak mam zamiar pić to odstawiam na cały dzień noopept i alko wchodzi mi tak jak zawsze.

Ale zawsze, pamiętaj, ja to ja, Ty to Ty :)
Ostatnio zmieniony 06 maja 2013 przez 420alldaylong, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 41 / 3 / 0
Zauważył ktoś jakieś objawy odstawienia? Wie ktoś może coś na temat, czy noopept zostawia jakieś trwałe skutki? Za jakieś 2 tyg skończy mi się zapas (a biorę od 2 miesięcy) i trochę się zastanawiam jak to będzie wyglądało teraz...

Z mega pozytywnych skutków (wyłączając działanie doraźne w początkowej fazie) zauważyłem ogromną klarowność myślenia. Potrafię nakurwiać słowotokami po kilka zdań z taką prędkością, że sam jestem pod wrażeniem. Zdolność logicznego myślenia i dedukcji stała się tak dziecinnie prosta :) Dodatkowo wydaje mi się, że wróciło sporo wspomnień. Z wielką łatwością potrafię wrócić do pewnych zdarzeń z przeszłości i opisać je ze szczegółami. Poczułem ogromną ulgę w kwestii tych wspomnień, bo wcześniej jarałem mj sporo przez grube lata i jedyne co było w mojej głowie to pustka :) Zauważyłem też, że jak palę mj przez kilka dni to nie ma tej ciężkiej bani, nie ma jointowego kaca, nupepcik od rana i wszystko wraca do normy :) Mocno podbija kawę, na początku wręcz miałem wrażenie że kofeina działa na mnie delikatnie eurorycznie (wkręta motzno xD), teraz po prostu daje mi większa motywację do działania... Do negatywnych skutków noopeptu zaliczam również wahania apetytu - są dni gdy nie jem prawie nic, są dni gdy mam wilczy apetyt. Jednak częściej brak tego apetytu... Po prostu odnoszę wrażenie, że jedzenie staje się jedną z najmniej ważnych rzeczy które mogę robić - to przecież nic skoro mój mózg wzbija się na wyżyny możliwości :)

aha... no i alkohol klepie trochę za mocno... po 2 piwkach czuję się już lekko otumiony, ale mimo wszystko wesoły :)
Uwaga! Użytkownik fabianejro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
No dobra. Zamówiłem 5g Noopepta z WB. Gośc ma ponad 3k komenatrzy 99,9% pozytywnych. Dodatkowo będę stosować 1g chloniny i 2,5g ALC, oraz kompleks witamin z grupy B. I magnez chelatynowy. Na razie nie stosuję żadnego z w/w supli.

Wiecie coś na temat rozpuszczalności Noopeptu w alkoholu? Myślałem, aby 5g zalać 200ml spirytusu i odmerzać sobie na noc odpowiednią dawkę.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
3 Dzień suplementacji
1 Dzień 3x20mg
Pozostałe 2x20mg

Oprócz tego cholina i mini dawka 5htp.

Efektów raczej brak normalnych, ale końskie dawki kanna nie działają... ale na to akurat nie narzekam, rzuciłem fajki, czas na kanna :p
  • 992 / 25 / 0
@Fabianejro działa na mnie identycznie. Nie ma efektów odstawienia, niestety muszę stwierdzić, że trudno mi jest zauważyć długotrwały efekt po 2 miesięcznej suplementacji. Doraźnie działa jak najbardziej i jak chce utrzymywać się efekty to trzeba podtrzymać suplementację.
  • 761 / 13 / 0
Wildzen,

kiedy zauważłeś stagnację w działaiu Noop'a? Chcę zrobić 8-10tyg cykl- do sesji poprawkowej wlącznie(oczywiście jak pozaliczam wszystko wcześniej to pauza ofc)
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
@up
Ja planuję podobnie ale chcę zrobić cały lipiec przerwy. Myślę jeszcze co można dodać do noopepta... przydałoby się oczyścić też organizm :p
  • 992 / 25 / 0
nieobgryzampaznokci pisze:
Wildzen,

kiedy zauważłeś stagnację w działaiu Noop'a? Chcę zrobić 8-10tyg cykl- do sesji poprawkowej wlącznie(oczywiście jak pozaliczam wszystko wcześniej to pauza ofc)
Stagnację podczas brania czy po jego zaprzestaniu? Bo jak sumplementujesz to cały czas czujesz działanie, klarowność itp. Mi nie zanikało.
A jak przestałem to można powiedzieć że jeszcze te 1,5tyg czułem się inaczej a teraz już normalnie bez żadnych enchantów.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2013 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 200 / 4 / 0
Testował ktoś kodeinę po noopepcie? Dzisiaj miał być 6x z kodeiną z nastawieniem, że zadziała. Avio i dex (50 i 45 mg) 1h przed kodą i 300mg kody... Jak wcześniej to chociaż lekko ciepło było tak teraz nic...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.