Ps: Sposoby na zmniejszenie kaca: http://neyoo.pl/porady-1648.html
Pozdro
Taki mały standardowy kacyk nie jest dla mnie jakimś wielkim problem, często nawet po dużym przepiciu mam niewielkiego kaca, lub po prostu wcale. Trening czyni mistrza. Osobiście, z własnego doświadczenia na kaca polecam: dużo wody w czasie picia alkoholu, plasterek cytryny wieczorkiem czy nie mieszanie napoji o różnych zawartościach alkoholu (z tym ostatnim to mam problem, bo zazwyczaj wódkę borwarem zapijam)
bo zazwyczaj wódkę borwarem zapijam
i z doswiadczenia wiem tez ze po takich mieszankach czesto urywa sie film.
newbe pisze:zygam po takich mieszankach jak za duzo wypije :)bo zazwyczaj wódkę borwarem zapijam
i z doswiadczenia wiem tez ze po takich mieszankach czesto urywa sie film.
szybciej urywa sie po mieszance wino+piwo = nie polecam
I like the government and the police but most off all i like cannabis
jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
zycie bez kaca.. niewiem czy to takie dobre ale w gorach np nigdy nie mialam kaca]
To bardzo dobre, szczególnie, kiedy trzeba iśc następnego dnia rano na zajęcia.
To ludzie stworzyli sobie boga.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.