Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 232 / 2 / 0
Ludzie po co wam 3mmc jak macie MDMA ...??

...Może to nie MDMA hehehe %-D %-D
  • 377 / 3 / 0
Właśnie się zastanawiam dlaczego ktoś chce uparcie miksować MDMA z 3-MMC? Uczucie euforii, pobudzenia, empatii, czy podniecenia po 3-MMC nie umywa się do tego po MDMA, więc sens jest zerowy, zbliżony do głupoty, bo jak prędzej pisałem, jest to NIEBEZPIECZNE!
Whole life is about "up" and "down".
  • 402 / 3 / 0
qwertyqwertyqwerty pisze:
A co sądzicie o 3mmc+4fma?
Kiedyś się ktoś wypowiadał że super ale to tylko jedna osoba :P
Wydaje mi się że może być mocniejsze nic 3mmc+pente

Dodano 27 mar 2013, 15:32
Chyba że sam 4fma?

scalono #pyzg
Co sądzicie o tym połączeniu? Czy to jest bezpieczne?
Pozdrawiam
  • 377 / 3 / 0
w odpowiedmich dawkach teoreotycznie nie powinno byc problemow. W ogole 2-FMA i 3-fma powinny dac rade z 3-MMC, ale tez nie doszukiwalbym sie wiekszych fajerwerkow niz po pente. Osobiscie 3-MMC odlozylem na polke jako produkt kolekcjonerski, to juz nie to co kiedys.

Samo 4-FMA porownalbym bardziej do pente. niezla stymulacja i cos tam pisza o jakies tam euforii ale to chyba tylko pisza.
  • 992 / 25 / 0
ja widze tylko jeden sens mieszania MDMA z ketonami, ketony są bardzo spontaniczne i dzikie w działaniu, a MDMA to taka bajeczka o elfach. Jedyny sens jaki w tym widzę.... ale nie bierzcie do cholery 2 mocnych euforyków bo może skończyć się to bardzo źle.

prosta sprawa jak chcecie podbić sobie euforyk (serotonina) to przypierdolcie coś co dopaminkę wyzwala np NEB, meta itp
  • 1252 / 4 / 0
3-MMC euforykiem juz nie jest, szkoda kasy.

Jakiekolwiek mixy z ta substancja sa z gory skazane na porazke. Szkody jakie wyrzadza zupelnie nie sa warte efektow pozytywnych, ktorych praktycznie nie ma.

O ile niszczenie sie starym sortem bylo czyms zrozumialym, to samo w przypadku mefa, nowy shit nie ma zadnej wartosci i tyle.
  • 232 / 2 / 0
Tak Astralny,
Eufori nie ma co szukać w 3mmc ale jest mocnym empatogennym i lekko/średnio-stymulującym serotogenikiem nadającym się na imprezy.
astralnykutas pisze:
O ile niszczenie sie starym sortem bylo czyms zrozumialym, to samo w przypadku mefa, nowy shit nie ma zadnej wartosci i tyle.
Każdy beta-keton po kilkumiesięcznych ciągach wyrządza szkody nie warte zachodu...
  • 867 / 18 / 0
No dobra, moze te piguly ktore tak namietnie wsuwam zawieraja jedynie MDA albo cos w tym stylu. To by sie zgadzalo, bo do moich pierwszych 2 razow na pixach to one sie umywaja.

W kazdym razie bylem na wielkiej imprezie minimal (tysiace nacpanych ludzi...) i wrzucilem 300 mg 3-mmc na poczatek. Po kilku godzinach, gdy glowne dzialanie zaczelo ustepowac, 1 pigule. Rano, gdy pigula schodzila, 150 mg 3-mmc + pozniej, gdy czulem, ze dam rade, jeszcze 150 mg 3-mmc.

Ogolnie bylo zajebiscie, ponad 12 godzin na pixowej bombie. Wrzucenie tabletki, gdy schodzi 3-mmc, uwazam za swietny pomysl. Za to po tym wszystkim kolejne dorzucanie 3-mmc juz trzeba ostroznie, bo kumuluje sie ze starym. Calkowite dzialanie 3-mmc jest dlugie - 6-12 godzin.

Bierzcie pod uwage, ze mam duza tolerancje na XTC.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 1
to tak: 250mg 3-MMC (tak wiem ze w wakacje było zajebiste a teraz jest chujowe :scared:) w dwóch porcjach (150 i 100) zjedzonych w przeciągu godziny w bombce + 300mg kodeiny z antidolu między bombkami + ps3 + posiadówa u znajomych = rozpływanie się na kanapach, mega przyjemne ciary i dreszcze na całym ciele i mnóstwo empatii i chęci do rozmów, bez słowotoku i wystrzelenia w kosmos :heart:
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 377 / 3 / 0
Miksował ktoś może metafedron z bufedronem? Ostatnio wróciła mi chęć na dopaminowe efekty bufa i od razu niemalże wymyślił mi się pomysł, żeby go z czymś zmieszać, cobym se może nawet jakąś euforie zgotował? Myslałem tak, żeby wrzucić 250mg 3-MMC oralem i od razu po łyknięciu bompki zapodać 50-100mg bufa sniffem, wypowie się ktoś? W ogóle bezpieczna będzie taka próba?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."