Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 175 / 0
tak ci tylko poradzę - nie waporyzuj, bo będziesz to robił do konca worka jesli raz sprobujesz.

próbowałem trochę tych slynnych uzalezniajacych dragow i najwieksza sieczke zrobiło mi MDPV czyli prawie to samo co apvp, chęć wzięcia następnej dawki jest ogromna. Wtedy nie bylem na to przygotowany. Teraz wiem jak to wygląda i nie czuję się na siłach żeby to waporyzować.

Pewnie info nie znajdziesz, palisz z folii? Jak tak to po prostu zacznij od folii b. wysoko nad płomieniem, i powoli obniżaj folię.

Można też z lufki z kolankiem. Wsypujesz do kolanka co chcesz zwaporyzować, ogrzewasz lekko lufkę, a potem bardzo delikatnie wciągasz przez lufkę ciepłe powietrze z płomienia.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
@ bla

A-PVP ma dosyć wysoką temp waporyzacji coś około 350 stopni. Zresztą to czuć w porównaniu do waporyzacji takiego urka gdzie ulatnia się bardzo szybko po podgrzaniu blachy, a alfę trzeba sporo dłużej podsmażać.

Ja mogę napisać, że kiedyś waporyzowałem i opary są mocno nieprzyjemne/niesmaczne (i pozowstawiają zapach w pomieszczeniu mocny jak się nie wietrzy pokoju..) w przeciwieństwie do canna. Do tego jak kiedyś wrzuciem na blachę pvp w drugim dniu ciągu (wcześniej snorty/podjęzyk) to najzwyczajniej nie mogłem się ujarać tym miło, bo działało w stronę lęków i walącego serducha a efekt euforyczny żaden, snort załatwi sprawę.

Dodatkowo wydaje mi się, że opary pvp niszcz zęby ostro (wiedzieliście zęby nałogowych browniarzy, którzy wrzucają stuff na blachę?)
  • 183 / 4 / 0
Puknąłem alfę IV. Samą substancję bezproblemowo rozpuściłem w wodzie do iniekcji. Substancja przy podaniu IV działa szybciej i zdecydowanie bardziej euforycznie.

Co ciekawe nie mam problemów z ciśnieniem krwi, puls nieznacznie podniesiony - po prawdzie to mam problem by go w ogóle wyczuć. Interesujące jest, że po każdej kolejnej iniekcji żyły mi coraz bardziej robią się widoczne przez skórę (może to ciało samo chce mi pomóc w kolejnym zastrzyku %-D), bo co jak co ale żyły to mam strasznie zniszczone przez zastrzyki z benzo, fentanylu i morfiny. A przede wszystkim amfetaminy.

Mam też wrażenie że substancja działa dłużej i mocniej.

Swoją drogą pomimo łatwości z jaką wbijam sobie każdą kolejną porcję pojawia mi się zawsze czerwony punkcik w miejscu iniekcji, co jest przypałowe. Poza tym:

- po zastrzyku pojawia się niezły kapeć na ryju, po prostu masakra (dobrze że mam w chuj dużo mineralnej),
- na samą myśl o jedzeniu chce mi się rzygać (gdy podawałem wcześniej alfę donosowo byłem w stanie jeść),
- w porównaniu do 3mmc, a-pvp IV jest po prostu LEPSZE,
- działanie w zasadzie jest podobne do fety, z tym że... mocniej :gun: Nie odróżniłbym zastrzyku z fety od zastrzyku z alfy, poza tym że alfa działa na mnie bardziej euforycznie,
- po trzecim zastrzyku zaczyna mi się robić zimno
blablab pisze:
divide pisze:
Trzesace sie rece to efekt wyplukania magnezu.

Niekoniecznie. Wypłukania dopaminy także.
I ja bym bardziej stawiał na wypłukanie dopaminy, niż wypłukanie magnezu. Też sądzę, że to z magnezem nie ma nic wspólnego.

Nie wiem po co się chcecie pierdolić z waporyzacją skoro podanie IV jak dla mnie przebija wszystko. Znalazłem sobie narkotyk od którego chyba się uzależnię :gun:
  • 146 / / 0
jasne że jednym z objawów spadku poziomu dopaminy są trzęsące się ręce ALE stymulanty OUN bardzo szybko pozbywają się z naszego organizmu magnezu już podczas pierwszego dnia używania natomiast poziomy dopaminy pozostają na bezpiecznym poziomie dłużej. Na alfie czuć dopaminę i to znacząco przez kilka/naście dni. Oczywiście, dopamina bardziej niż magnez daje tutaj rączką "po dupie" ale myślę że te pierwsze trząsawki to jednak magnez.
  • 3206 / 175 / 0
blablab pisze:
Mam waporyzator. Nie mogę znaleźć informacji jaką ustawić temperaturę...
kij szukam dalej.
Limitbreaker pisze:
tak ci tylko poradzę - nie waporyzuj, bo będziesz to robił do konca worka jesli raz sprobujesz.
Wątpię :-).
http://www.lookchem.com/Product_1732981 ... XVyOMqQmFs

:) 119C, daj kilka więcej i powinno być OK
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 194 / 2 / 0
To ile czasu klepie dawka powiedzmy 50mg?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1360 / 179 / 0
Grozna substancja, mocno uzaleznia i zwal potezny, przynajmniej sniffem. Iv kopie b mocno, jak walnalem ~50mg to siedzialem u kolezanki w pokoju zanim mi troche nie zejdzie bo sie balem o zycie. Mniejszej dawki iv nie probowalem, ale tak jak napisal kolega wyzej,potezne pobudzenie, euforii niby nie ma ale kto probowal wie ocb przez co mocno uzaleznia, jak nie masz innych bk to zwykle lecisz mimo psychoz :-D .

Jesli chodzi o uzaleznienie to byla gdzies dyskusja o najbardziej uzalezniajace rc i po mefie na jednym z pierwszych miejsc, (chyba 2 nawet max 4miejsce) bylo MDPV, a jak wiadomo alfa podobnie dziala. Taki pentedron byl duzo dalej, gdzies kolo 7-8 pozycji.

Mam pytanie: bral ktos zarowno aPBP i alfe? Wiem ze jest temat ale chodzi mi o porownanie- w kazdym aspekcie tych 2 zwiazkow. Dzieki za wszelkie info.

Medialna- mnie godzine przynajmniej trzymalo b mocno, chyba nawet dluzej, nie pamietam. Potem kilka godzin pobudzenia. Jak chce sie byc wyjebanym caly dzien i nie spac to mysle ze 3 strzaly dziennie stykna.

W ogole nie polecam a wrecz przestrzegam przed ta substancja, nawet sniffem a co dopiero iv. Wasze zycie wasze decyzje, ale bez wagi nie zabierajcie sie do alfy iv, na poczatek 20mg max jesli juz, ale jak pisze: przestrzegam.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1893 / 179 / 0
Właśnie mam problem z wagą, zepsułem ją, alfa dojdzie niedługo, a na podorędziu będę miał tylko miarkę od noopeptu. Tą zepsutą wagę udało mi się od biedy skalibrować na monety, mimo tego wahania odczytu to 0,01 - 0,03g. Cóż... ćwiartka słabego sortu przerobiona w jedną noc nie zabiła mnie (choć poryła organizm na trochę), te 30mg in plus też nie powinno. Ogólnie kupiłem z myślą o jak najdłuższym uzytkowaniu w rozsądnej dawce (jeden raz dziennie, zawsze tyle samo czyli 20-30mg bez dorzutek). Zobaczymy jak będzie.
  • 1360 / 179 / 0
A zamierzasz walic iv? Jak tak to zacznij od maciupenkiej kreseczki.
Dlaczego? Dlatego ze na kazdego kazda substancja- a aPVP SZCZEGOLNIE! dziala inaczej. Jedni wala po 20-50mg, a pamietam jak bodajze OhYeah pisala ze rozpuscila 25mg w 1ml i po 0,4ml bodajze musiala przestac bo ja rozlozylo na lopatki. Ktos inny pisal ze chyba po 15 czy 25mg alfy iv po goscia przyechala karetka i musieli go reanimowac. To naprawde bardzo niebezpieczna substancja, jak chcesz walic iv to zaczynaj od jak najmniejszych kreseczek (miarke pierdol po noopepcie, kazda substancja ma inna gestosc i przez to ciezar, ja bym probowal na poczatek kreski wielkosci 1/3 dlugosci i szerokosci zapalki; chyba ze znasz juz w miare dobrze ta substancje to wiadomo ze indywidualnie, skala "kopliwosci" jest jednak b duza, jednych wywaliz butow 5-10mg,inni potrzebuja 30-50mg; btw.te 50mg to chyba kazdego raczej, nawet w ciagu bketonowym/rc-kowym wywali z kapci).

Jak masz "wyliczone" te10-30mg (alfy mam nadzieje, bo jak pisalem: inna gestosc inny ciezar) to podziel to na 2 na poczatek. Lepiej prawie nic nie poczuc za pierwszym razem niz przedobrzyc. Kolejny strzal zawsze mozna zwiekszyc, lepiej tak niz na odwrot. Tak ze polowa z tego pewnie ok- te 5-10mg max na poczatek jednak dalbym, a nie jak pisalem wczesniej do 20mg, ale wiadomo ze robisz wszystko na wlasne ryzyko! Moze cie 5-10mg porobic bdb, nie wiem na ile znasz ta substancje. Lepiej zeby slabo porobilo niz b mocno, bo odwrotu moze nie byc.

No i wazne zeby w miare mozliwosci brac w obecnosci "opiekuna" lub zeby chociaz ktos byl na bazie w razie W. Ja zawsze zostawiam dilpak na stole zeby w razie W osoba w domu wiedziala co przyjalem (wiekszosc dilpakow jest podpisana co moze uratowac zycie mimo ze to oznaczenie dla szczura ;-) raczej zeby wiedzial co ma w ktorym worku). Po kilku minutach jak jest ok wszystko chowam go i juz.

Kurde, nie zauwazylem ale zamierzasz to brac codziennie? Jak jestes cpunem to nie uda ci sie tego kontrolowac, narkomania to wlasnie utrata kontroli. Alfe w ogole powinni sprzedawac nie na gramy a na setki, dwusetki i pol grama powiedzmy tez, bo przerabiajac grama w kilka dni jest sie wrakiem dlugi czas. A jak wiadomo kazdy cpun bierze az sie skonczy. A nie dosc ze wydajnosc ogromna to jeszcze cena niska i tylko na gramy dostepne zwykle.

Wracam do mojego pytania 2 posty wyzej: bral ktos zarowno aPVP jak i aPBP? Prosilbym o szczegoly, dzieki wielkie z gory. Bede mial aPBP na dniach i bardzo mnie interesuje jego dzialanie i porownanie do alfy. Dodam, ze alfy przerobilem kolo grama, z czego okolo 100mg iv- dokladnie 2 strzaly po polowie z tych ~100mg.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 1893 / 179 / 0
Mam tendencje żeby napierdalać towar aż do zajebania. Ale nie tym razem, mam zamiar ściśle dawkować. Ćpunem jestem z definicji, ćpam przecież, alfę zamówiłem bo: jest wydajna, mocna i łatwo z nią przegiąć. Z psychozami mam już trochę doświadczenia i określiłem optymalną, jednorazową dawkę na codzień. Wiem że ciągi/przedawy z alfą kończą się katastrofalnie (z doświadczenia), ale jak już spadać to z wysokiego konia. Wóz albo przewóz, sprawdzian samokontroli. Porażka oznaczać będzie chyba dłuższą przerwę lub koniec przygody ze stimsami. Jaki opiekun, jakie tropy, jak zejdę nie chcę żeby to nagłaśniali, jeszcze alfę zbanują a przecież to taki zajebisty proch heh - niewiele trzeba, a nakręca porządnie, bez głupawki. Szczerze mówiąc biorę to też by poczuć namiastkę MDPV, na razie nie mam możliwości zapoznania się z tą substancją.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2013 przez Dersu Uzala, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.