Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Acidor pisze:
Bynajmniej, w tym przypadku to właśnie kwestia dawki i właśnie, to miałem na myśli.
Nie ogarnąłem dyskusji. Nie przeczytałem dokładnie postów.
W każdym razie 2mg 25I to dla mnie lajcik fizyczny, a sieczka mentalna. Kwestia organizmu, kwestia mózgu. Jak przy wszystkim. Na pierwszy raz jednak tych dwóch miligramów nie radzę przekraczać.
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 196 / 1 / 0
Ja również tym bardziej, że to 10 krotnie więcej niż przeciętna dawka aktywna.
  • 101 / / 0
mam takie pytanie.ktora seria NBOMe i w jakich dawkach<dla osoby,ktora nigdy nie brala NBOMe,ale waga ponad 110kg> jest najbardziej euforyczna,speedujaca taka np do klubu badz pogadac ze znajmomymi,a zarazem najmniej psychodeliczna .
  • 343 / 8 / 0
  • 142 / 1 / 0
A bardziej kwasowa 25D czy raczej 25I czy jaki inny nbome ?, poczytałem ale naprawdę nie wiem co zamówić.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 1037 / 10 / 0
25I. Ale nie spodziewaj się nie wiadomo jakiego podobieństwa.
  • 3363 / 356 / 0
Ludzie porownuja 25i do LSD, w wielu kregach jest uwazane, ze jest to substancja najblizsza LSD. Niestety poprzez bardzo chemiczne dzialanie oraz wjazd na cialo kazdy koneser sie rozpozna.
  • 196 / 1 / 0
arthurking pisze:
A bardziej kwasowa 25D czy raczej 25I czy jaki inny nbome ?, poczytałem ale naprawdę nie wiem co zamówić.
Ja bym brał najpierw 25D i potem kiedyś dla porównania 25I ponieważ każda z tych substancji ma swoje do zaoferowania z katalogu kwasowych doznań.
  • 8 / / 0
Podpisuję się obiema rękami pod chemicznym struciem i okrutnym bodyloadem. Nbomy (~1,5 - 2 mg) to jedyne RC do tej pory po których dopadł mnie bl. Drgawki, bardzo podwyższona temperatura ciała, przypadkowe skurcze i niezbyt przyjemne uczucia w ciele. Po 20mg 2C-P zero bl, po 2 mg 25C tragedia. Za to później trip piękny :P
  • 29 / 1 / 0
Witajcie!
Z wypowiedzi wyżej wnioskuję że najbardziej psychodeliczną i podobną do LSD substancją będzie 25i? Nigdy nie brałem żadnego kwasu, ani nic podobnego. Chciałbym pierwszy raz spróbować, ponieważ nigdzie w moim terenie nie ma LSD, ani niczego innego, myślę o zamówieniu blottera z serii NBOMe. Chciałbym, aby trip był podobny do LSD. Czyli nie jakie efekty wizualne itd.

Z góry dzięki za pomoc! :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.