Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Zgadzam się z powyższym. Ja zacząłem od piko, a gdy straciłem do niego dostęp postanowiłem spróbować fety. Praktycznie nie czułem jej działania. Odczucia jak po mocnej kawie. Testowany towar z różnych miejsc i od różnych dostawców. Na kimś kto zasmakował meth feta nie zrobi wrażenia.
  • 157 / 6 / 0
10 % fety w fecie w Polsce, buhehehehehehe smutne ale wiadomo wiekszosc dilerow fety to dresiki ktorych szczytem kariery jest wlasnie dilowanie feta ( lub napadniecie 12 latka i zgarniecie 2 ipodow) i nawet tego nie umieja ogarnac.

Jak dla mnie feta to wielkie gowno co wypiedala z butow, 0 przyjemnosci tylko natretna schizujace pobudzenie. Za to meth tez wypierdala fizycznie osotro ( po dobrej kresce lub jaraniu 12-18 godzin nie zasniesz) i dziala troche jak metkat albo mefedron umyslowo, zajebista sprawa. Mieszkam w kanadzie a tutaj wszystko mozna ogarnac z ulicy w pol godziny od dulidow hery oxi aderralow po meth kode i benzo, kraj mozliwosci. A ziolo najelepsze na swiecie, nigdy nie dostniesz shitu
  • 1425 / 81 / 0
Panowie nie zapominajcie, że amfa może być w postaci różnych izomerów i faktycznie przeważnie trafi sie na ten , który powoduje, ze jest się pobudzonym fizycznie z minimalną/brakiem euforii, ale czasami zdarza się dorwać takie coś, że siedzi się na dupie wyjebany z euforią i niewielkim pobudzeniem fizycznym.
  • 3900 / 244 / 13
wątpię - raczej zawsze jest racemat - bo tak z syntez zazwyczaj wychodzi.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1854 / 217 / 37
Podbijam pytanie sprzed trzech miesięcy - czy po piko też występuje mocne ciśnienie na riki-tiki ?
  • 40 / / 0
Kurewskie!
  • 440 / 30 / 0
Po prawoskrętnej wersji bodajże jest ono NIEPOWSTRZYMALNE. Zwierzęta. Bardziej zauważyłem u płci pięknej niepohamowany pociąg seksualny i chociaż sam seks na meth jest przekurewskozajebisty :D, a znajoma nie mogła już wytrzymać, dałem radę i się powstrzymałem (dupa kumpla ;) ).
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2013 przez rencznik, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 109 / 0
bo dostawales walowana fete.ja mowilem i amfetaminie wysokiej czystosci a nie o jakims gownie co ma 10% amfy bo to nie jest raczej amfa.dobra czysta amfa dziala bardzo podobnie do mety,zeby mnie jasno zrozumiano mowie o czystej amfei i czystej mecie,zgadzam sie ze meta dziala mocniej ale w takim porownaniu az tak duzej roznicy nie ma,amfe cpalem 10 lat a mete wale juz kolejne 2 i to fakt ze to co teraz w polsce chodzi to obok fety z przed 10 lat nawet niestalo.
  • 1854 / 217 / 37
Już tak nie dramatyzuj, po prostu dojścia dobrego nie masz i tyle. Wracając do tematu to mi chyba po każdego rodzaju witaminie A (czy to lewo- czy prawoskrętnej) chce się bzykać jak zwierzowi, a bajera na podkręcenie dziewczyny wchodzi sama jak ta lala. Czas spróbować piko.
  • 45 / / 0
Wole meth, bo u nas jest dojście do bardzo czystych kryształów (sprowadzane prosto z czech), a w amfie jest może 20% amfy, reszta jakieś syfy, do tego wgl to nie kopie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.