Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: żółty, prawie jednolity z ledwie zauważalnymi ciemnymi plamkami
Kształt: okrągły, minimalnie większa od średnicy papierosa
Logo: toyota
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: listopad 2012
Sposób przyjęcia: skruszone, sniff
Opis działania: sniff: na wejściu lekki nie ogar, następnie umiarkowana miłość i podniesiony nastrój, odbiór muzyki znacznie lepszy
Ocena działania: póki co powstrzymam się od oceny, do czasu spróbowania zjedzenia jej (wkrótce)
Kolor: Niebieski
Kształt: Okrągły
Waga: 200mg
Średnica: ok. 0,7-0,8mm
Logo: Gwiazda Dawida
Cena: 15zł/szt
Gdzie kupione: Wawa - pochodzenie ponoć Holandia
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: Doustny
Opis działania: Po ok. 40 min dosyć mocne wejście, totalny nieogar, miękkie nogi, sucho w ustach, problemy z wysławianiem, po kolejnych 30-40 min elegancka faza euforii. Czas trzymania ok. 3-4h.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Dosyć dobrze zbita.
Wygląd:
[usunięto na życzenie - surv]
Test Marquisa:
[usunięto na życzenie - surv]
Kolor: Różowy/Czerwony
Kształt: Trójkątny
Waga: 250mg
Smak: Wiśniowy
Zapach: Wiśniowo-Ciastowo-Anyżowy
Średnica: ok. 0,7-0,8mm
Logo: (trójkątna tabletka z wybrzuszeniem okrągłym w środku (i z góry i z dołu) a na wybrzuszeniu znaczek "X"
Cena: 30zł/szt
Gdzie kupione: Mazowsze
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: Doustny
Opis działania: Po ok. 40 min dosyć mocne wejście, totalny nieogar, miękkie nogi, sucho w ustach, problemy z wysławianiem, słynny eye-dizzing ale kurewsko mocny ,czuć serotonine ale także jakby dopamine (efekt mdma i koksu w jednym jakby ,ciezko okreslic),ledwo na nogach można ustać tak buja i jebie sie w oczach po nastepnych 30 minutach stabilizacja tego pierdolniecia lecz natepuje fala euforii ,blogosci ,humoru oraz wrazenia ze zaraz wyskoczysz z kapci jak czegos milego/madrego/pozytecznego nie zrobisz/nie powiesz........
Czas trzymania ok. 6-8godzin.
Ocena działania: 11/10
Skład: 110-120mg MDA (uwaga po calej moze byc za mocno dla niektorych ,jest tam na bank MDA bo zarlem MDA ostatnio od siebie i klepalo identyko i dawka by sie zgadzala ,to nie jest do pomylenia ;))
Dodatkowe komentarze: dobrze zbita, nie kruszy się ,nie plami.
Przypomnialy mi sie piguly lat 90tych ;)) pzdr.
Cena jest zaastraszajaca ale...... szczerze? 1 w zupelnosci styka na dżampreze ;)
rozni sie od mdma tym ze dziala dluzej ,mocniej oraz wystepuje pobudzenie ktore nie jest zbyt nachalne lecz natomiast nie ma "lenia kanapowego" :D (kumacie ocb..)
spac poszedlem po 8smiu godzinach od startu dzialania z zegarkiem w reku - 0 problemow ,mam wrazenie jakby to caly czas dzialalo (wypierdolony humor ktorego nie mialem nawet po mdma na drugi dzien az tak podniesionego) ,jedzenie i funkcje zyciowe w normie ;)
scalono - 02
prosze o dolaczenie zdj do poprzedniego posta:
http://www.pillreports.com/images/fullsize/24935.jpg
http://www.ecstasydata.org/view.php?id=2662
dorzuciłem link od jednego z użytkowników #czeslaw
Kolor : Różowo-jasnoczerwony
Waga : 250 mg
Logo : Y
Cena : 10 funtów
Gdzie kupione : Glasgow
Sposób przyjęcia : doustnie
Opis działania : Mocne, jedna styka. Po ok. 25-30 minutach mocne wejście, dużo euforii, lekki nieogar, potem faza pod tytułem kocham wszystkich i cały świat. Chce się coś robić konstruktywnego po tym specyfiku. Faza od zarzucenia do całkowitego ustąpienia objawów - 8 godzin, w tym pierwsze 2-2,5 godziny konkretny łomot, potem chce się rozmawiać, dużo miłości i pluszu przez następne 2-3 godziny i łagodne zejście fazy, ale myślę że dużo pomógł buszek-śmierdziuszek i 2 browary. Wstałem rześki i wypoczęty, bez żadnych przykrych dolegliwości.
Ocena : 10/10
Rasstor pisze:Polecam strone wszystkie chyba jakie były.
http://matek143.ovh.org/php-files/news.php
nieaktualny link - surv
Dobra już wiem gdzie tego posta umieścić,a z powodu tego,że komentarza nie idzie usunąć bez moda wniose coś do tematu :
Nazwa : Playboy
Kolor: Niebieski
Waga : A chuj wie
Logo: Króliczek Playboy'a
Cena: 5-10 zł
Gdzie kupione: Toruń
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania : Wejście po około 40 minutach. Intensywna euforia, pobudzenie, szczękościsk, źrenice rozjebane, potliwość, chęć rozmowy z innymi, gadatliwość , uczucie ,,pływania'' w powietrzu. Faza trwała 1-2h później zajebiste złe samopoczucie, zimno nawet pod kółdrą i kocem,potliwość i niemożność zaśnięcia, czyli chuujówka.
Ocena: Z tego względu,że mało piguł zarzucałem w życiu,a opis tutaj to stare dzieje tam 6/10.
pozdro
Kolor ; Niebieski ( podobny kolor do gwiazd dawida, powyżej)
Kształt ; Okrągły,
Logo ; Usta
Cena ; 12 zł.
Gdzie kupione ; Wawa , dostępne też w okolicach miasta.
Kiedy kupione ; Kwiecień , Maj
Sposób przyjęcia ; Doustny oraz donosowy .
Opis działania ; bardzo dobre , o wiele lepsze od GWIAZD DAWIDA. typowa jazdeczka ;-) jak to po dobrej extazce. Każdy wie ,o co chodzi .
Ocena działania ; 10 / 10
Dodatkowe komentarze ; W samarce pixy zostawiają niebieski pył i trochę się kruszą .Nie wciagać nosem !!!
WARMIA: standardowa tabletka. Kolor czerwony. Logo mortal kombat.
Miazga! Zdecydowanie MDMA i to w sporej ilości. Cena 25zł za tabsa ale warto.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Za takie kółeczka to 25zł lekką ręką można dać. Wg raportów mają ok 200mg MDMA:
http://www.pillreports.com/index.php?pa ... submit.y=0
Malina :D
Ale, że są już one w PL to jestem zaskoczony
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.