Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
shott pisze:jest mozliwe ze przy oczyszczaniu acetonem wielokorotnie , stracilo na mocy ?
tyle, ze wielokrotnie czyszczony byl aby pozbyc sie smrodu i wybielic...
Zastanawiam się nad kupnem tej substancje jako dodatek do miksów.
Na jednej z stron znalazłem pMPPP w postaci beżowego środka .
Miał ktoś taką formę tego specyfiku ? Czym on się różni od białej wersji ? :-)
Ja dostałem jako gratis, 0,5g poszło w ..nie pamietam, ale szybko.
Zapach grzyba, działanie góvno warte. Teraz wiem, że intensywny zapach grzyba zwiastuje góvniane działanie i odnosi sie to też do innych z tej grupy (np a-pbp - grzyb i hujowe)
Mefistofeles pisze:Na mnie PmPPP działa dosłownie jak dobrego sortu koks, substancja znakomita bez wjazdu na serce i układ oddechowy, zejścia praktycznie nie doświadczyłem. Super.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.