Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 452 / 2 / 0
Poczytaj o tym czym "tachyfilaksja". Co to w ogóle znaczy, że "chyba" nie zadziałało.
  • 596 / 1 / 0
Zacząłem pierwszy raz od 600 dwa dni pod rząd potem koniec bo brakło, za pare miesięcy 5 dni ciągu po 600mg koda i mak jak leciała to jako tako jechałem z tym ale jak mi zasmakował nieziemsko tramal to ijee złamał moją kontrole nad opio bardzo szybko, teraz jedyną myślą jest trampek jak się obudzę i ostatnią jak się kładę spać .
  • 9 / 1 / 0
Pierwszy raz, zarzuciłem 6 kapsułek Tramalu 50, czekam już ponad półtorej godziny i nadal nic. Jeszcze się rozkręci?
Edit: Już weszło, jest zajebiście :-D
  • 221 / 4 / 0
ech jak ja bym chciał cofnąć czas kiedy mnie 300 mg robiło, to se ne vrati, próbowałem przerw, raz nawet tydzień bez T. wytrzymałem ale to na nic, to jest jak z dziewictwem tylko raz można je stracić :(
teraz łykam 1g dziennie tylko po to żeby normalnie funkcjonować i szukam nowych wrażeń, konkretnie to petydyny szukam
albo tylidyny
  • 251 / / 0
5 rozkruszonych tramali retardów 100 zapakowane w bąbkę i połknięte, poprzedzonę 20mg hydroxyzyny. W zanadrzu czekają jeszcze klony i alpra, ale ich mam nadzieję nie będę musiał używać. Czy coś z tego będzie co już poszło? Żołądek pusty, popite colą i później szklanka gorącej wody.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 207 / 1 / 0
Dobra miśki. Tramadol działa, banan na mordzie. Nie jest to pierwszy raz, a drugi, ale tego pierwszego nie liczę, bo to lipny Zaldiar (w dodatku 8 tabletek - 8 * 37,5, co daje 300mg tramadolu i nie poczułem nic, także dzisiaj pewnie poszło więcej.)

Na ulotce jest napisane:
U dorosłych i dzieci w wieku powyżej 12 lat
Doustnie 50-100 mg (20-40 kropli lub 4-8 naciśnięć z pompki dozującej). Jak mam to rozumieć? 4 naciśnięcia to 50mg, 8 to 100mg i tak dalej? Podejrzewam, że w siebie "wtrysnąłem" coś między 30-40 naciśnięć z pompki, co by wg wzoru wyżej wychodziło między 400-500mg, si?

Proszę głównie o porady, żebym nie przesadził - teraz jest w porządku. I czy jutro będę mógł zarzucić, tj. czy zadziała, bo jest Dzień Ziemi i jakaś impreza u nas jest. Of coz alkoholu nie tykam, wezmę tylko Alprazolam, no i w domu się ztramcuję. Będzie spoko?
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 809 / 15 / 0
Licz sobie na mg/ml. W butli 96 w 1ml jest 100mg tramadolu.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 3523 / 54 / 0
zazdroszczę tym którzy dopiero zaczynają z tym środkiem bo potrafi naprawdę rozweselić życie jak mało który narkotyk, później zostaje już jedynie sedacja i to przy dużych dawkach za to serotoniny ni trochę
  • 158 / / 0
Ja pierdolę, przypomniała mi się pierwsza próba. Po 10 piwach 600mg, od razu urwałam film. Jednej nocy opierdoliłam ponad gram i jeszcze chlałam. Aż dziwne, że nie dostałam padaki. Never again
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 163 / 5 / 0
tramal 50mg chyba tylko ze retard pare razy 1-3 tablety
lekki blogostan i sennosc i sen jak dla mnie nie ma szalu
ale jak cos kurewsko boli zeby nerki idealne albo na brak snu
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?