Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
grzyby (50 prosto z laki), nic nie dało mi takie wypierdolu, ogólnie jeden pierdolny oev.
  • 36 / / 0
  • 147 / 2 / 0
Według mnie to zdecydowanie 4-aco, 25i daje również bardzo ciekawe OEVy. Czy przebicie się to też jeszcze OEV czy już bardziej halucynacje?
  • 2637 / 37 / 0
A od kiedy to OEVy nie są halucynacjami?
  • 36 / / 0
Halucynacje to widzenie rzeczy których nie ma i uważanie ich za prawdziwe, a oevy to zniekształcenie istniejących przedmiotów, o którym wiemy że jest efektem pizdy.
  • 3129 / 26 / 0
1. changa
.
.
.
2. Grzyby
3. LSD
High, how are you?
  • 16 / / 0
Chomialka, a jak uznamy na " piździe ", że oevy które widzimy czyli zniekształcenia przedmiotów są prawdziwe, to są halucynacje ? Mi się wydaje, że halucynacja obejmuje wszystko, co jest zniekształceniem zmysłu wzroku/słuchu spowodowanym jakąś substancją ale nie tylko ( bo może być halucynacja wytworzona naturalnie, np podczas paraliżu sennego ). Oevy ( czyli wizualizacje przy otwartych oczach ) najlepsze miałem po 25i. Po 4aco-DMT też wiem, że miałem ogromne, ale prawie cały trip spędziłem z zamkniętymi oczami istniejąc w krainie cevów.
Pierwsze i jedyne jakie spotkałem halucynacje, gdzie dostrzegałem przez ułamki sekund ( ale wystarczyło, bym mógł skupić na nich uwagę ) przedmioty, które nie istniały miałem po LSD 250ug. Gdy siedziałem na krześle widziałem kilka razy jak opróżniony z powietrza balon leżący na ziemi dostawał coś w rodzaju owadzich odnóży i potrafił bardzo szybko się gdzieś przemieścić w miesjce które nie widziałem. Jak sprawdzałem czy tam jest, nie było ;) Ale LSD nie jest legalną substancją, więc nie pomaga autorowi tematu ;) Szczerze mówiąc nie wiem czym wytworzyć sytuacje znaną mi z LSD na legalnych środkach. Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Cyfenotryn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Cyfenotryn, moim zdaniem nie. Dla mnie halucynacje to np. widzenie kogoś kogo nie ma w tym miejscu, a oevy to wychodzenie fraktali z twarzy kogoś, kto faktycznie koło nas stoi.

Jak siedzę w pokoju i rozmawiam z jakimś znajomym, a rano okazuje się, że całą noc siedziałem sam, to jest to dla mnie typowa halucynacja.
  • 2637 / 37 / 0
Pierdolisz głupoty.
Każde zniekształcenie rzeczywistości to halucynacja, widzisz wtedy coś czego nie ma, zmienione kształty i oddychające ściany też się do tego zaliczają.
  • 126 / / 0
Mix 2cp i MXE.
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.