Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Po maratonie mam dosyć na dwa, trzy dni. Potem powoli, powoli wracam do siebie.
Jakoś tydzień to średnio zajmuje.
Niestety praktycznie nie ma razu, aby w trakcie seksu na trzeźwo nie pomyśleć `jak by to było pod wpływem` :-/
Aktualnie ze 3 miechy niczego nie stosowałem do tego i jest dobrze ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
The Light pisze:
A jak załogo u Was z seksem na trzeźwo? Wszystko w porządku?

Mi po ketonowym seksie żadna pieszczota nie smakuje tak samo. Jest za słabo, czegoś brakuje.

Mefedron zajebał mi wspomnienia.
I tak też jest z imprezami :*)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 104 / 1 / 0
po waleniu amfy i koksu w ciagu prawie poltora rocznym, przyjemnosc na trzezwo z seksu bralem po dobrych 6 miechach, no i dwa to psychike trzeba przestawic ;) Mysle ze bedzie podobnie tez przy uzywaniu ketonów.
  • 1095 / 34 / 0
Czego nikt nie pisze o a-pvp?

Taki pentedron wymieka przy alfie totalnie i kompletnie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 124 / / 0
Pitol skurczony nie chcę za chuja stanąć przyjemność idzie czerpać(w odpowiedni sposób w takiej sytuacji :p) ale ciężko dojść do orgazmu a jak już się dojdzie to sperma jest jakaś rozwodniona prawie jak woda i jest jej w cholere a sam orgazm nie sprawia przyjemności ale idzie jechać dalej na tym samym poziomie podniecenia to mi wygląda na jakieś podniecenie wyłącznie psychiczne bo fizycznie to flap jakiś jest
a i fajne jest przy tym takie choćby zadziwianie się wszystkim co jakiś czas jakby się to widziało pierwszy raz oczywiście musi być odpowiedni
bk ł flufedron(najlepszy),etkatynon,metylokatynon, brefedron już ledwo co a metafedron to już działanie ujemne hehe
  • 1095 / 34 / 0
to sprobuj dawke alfy wmasowac w zoledz, bez kitu. jak pierwszy raz tak zajebalem to az sie przestraszylem bo dostalem takiego wzwodu, ze myslalem, ze sie cos niedobrego zrobi hehe moglem torby nosic haha a potem dostalem niekontrolowanego wytrysku . alfa to mistrz jesli chodzi o tego typu sprawy. do kondonow powinni dodawac haha
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 124 / / 0
Haha daj spokój żeby smarować pitola tym żrącym gównem wystarczą mi przepocone śmierdzące łapy którymi muszę go dotykać xD
trochę szacunku do siebie pitola lepiej nie ryzykować hah kurcze specyfika działania tych substancji jest ciekawa bo działają na każdą część
organizmu ogólnie i do miejscowo kurcze muszę podszlifować wiedzę bo kuzwa gówno się w tym orientuje lub już zapomniałem :P
  • 46 / 5 / 0
NieZaczynaj napisz więcej na temat tego wcierania alfy, bo mnie i pewnie nie tylko mnie, zaintrygowała ta tematyka. Napisz jakie dawki i w jakiej formie, jak długo erekcja, po jakim czasie nastąpił wytrysk i czy potrzebna była stymulacja. I najważniejsze - czy można stosować z partnerką (żeby jej cipki nie wypaliło). Jednym słowem będę wdzięczny za pełne info, bo też się lubię mocno zabawić.
  • 1095 / 34 / 0
Najlepsze efekty osiąga się wrzucając część dawki snortem (staram się unikać snortowania tego, bo jest dosyć okrutne dla śluzuwek nosa) lub podjęzykowo i trochę wypluwajac na fiuta. Efekty zaczynają się bardzo szybko, bo w zasadzie czuć rosnące podniecenie natychmiastowo.
I o ile przy wrzucaniu tylko np. pod jezyk to orgazm dosyć ciężko osiagnąć to podaniu dopenisowym hehehe wręcz nie można opanować orgazmu, a po odpowiednio dużej dawce i stymulacji wzrokowej praktycznie wytrysk sam przychodzi.

Dawki wyceluj sam np połowę albo nawet 1/4 tego co masz snortnąć, jak za slabo to dorzucaj. Partnerka będzie wniebowzięta na 1000%

Jeszcze raz napiszę , że alfa to jest absolutny kozak do spraw seksualnych.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2013 przez NieZaczynaj, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 46 / 5 / 0
A nie wiesz jak z ogólną reakcją organizmu przy podaniem tylko dopenisowym? Czy ślepia są rozwalone i czy czuć substancję w mózgu? Po jakim czasie przechodzi faza? Po tym samoczynnym orgaźmie jeszcze można penisa podnieść, czy trzeba odpocząć? I czy przy tym drugim razie też jest autoorgazm czy trzeba się pobawić? Sorry za męczenie pytaniami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.