Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
MDMA > meth > reszta ćpania
  • 70 / / 0
z tego co ćpałem największe poczucie euforii miałem po mefedronnie
  • 440 / 30 / 0
MDMA mrrrr.. aż ocieka euforią, po metamph też było ok, ale nie aż tak.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / / 0
  • 3215 / 419 / 0
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
25C
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 310 / 5 / 0
  • 2648 / 42 / 0
Co post to głupsze przykłady.
W moim odczuciu nic nigdy nie dało mi takiej euforii jak ...mefedron oczywiście.
Kocham tę nachalną euforię, uwielbiam.
  • 101 / / 0
Także wybieram mefedron :)
  • 5880 / 1215 / 43
jenken
Nie ma lipy, rozwali każdego. Najlepiej taki po miesięcznym ciągu na maczanie.
Ostatnio zmieniony 20 marca 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.