Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 419 / 2 / 0
Jak w temacie.
Jaki narkotyk dobrze nadaje się na egzamin? :-) Do oceny kryteria:
-Czystość myśli
-Umiejętnosć skupienia się
-Odbiór bodźców
I przede wszystkim
-Rozluźnienie (walka ze stresem!)

Ciężka sprawa, wszystko to na raz, prawda? Od siebie może na początek zapodam.. giebla. Jako, że w malej/ umiarkowanej dawce bardzo rozluźnia i dodaje pewności siebie, a inne kategorie nie są zachwiane na tyle, na ile zrobilby to stres. Gwalciocha jest szczególnie zajebista na egzaminy ustne, na matematykę to już nie to samo :-)
Czekam na wasze propozycje! Czy nasi mali przyjaciele pomogą w tej kwestii?
Na egzamin ustny, pisemny, na prawo jazdy... ;-)
Ostatnio zmieniony 17 marca 2013 przez Shmerz, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 152 / 2 / 0
  • 72 / / 0
Uwaga! Użytkownik Mefall nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
Fajnie byloby, gdybyście uzasadniali
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 357 / 2 / 0
Jan Eth-Cat Drugi pisze:
metamfetamina

A gdyby nagle nogi zaczęły by ci się ruszać w kolanach ?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 152 / 2 / 0
Nic nie jest idealne.
  • 56 / / 0
Jak miałbym wbierać to pewnie amfetamina. Oczywiście nie należy przesadzać z dawką. Jak miałem kolosa z c++ to potrafiłem uczyć się w trakcie przerwy. Po amph załączyła mi się pamięć fotograficzna. W ciągu 10min przerwy byłem w stanie zapamiętać kilka stron kodu oraz potrafiłem się dzięki niej bardziej skupić.
  • 419 / 2 / 0
Na codzień musisz mieć dobrą pamięć, w 10 min ledwo da się przeczytać kilka stron kodu, nie mówiąc o zapamiętaniu. Ja jakoś umyslowej supermocy po amph nie zauważylem.
  • 56 / / 0
Mi właśnie ona dość dobrze pomagała. Jak musiałem się czegoś szybko nauczyć to stawała się nieoceniona. Poza tym bardzo fajnie na niej się pracę pisało ponieważ pomagała mi się skupić. Na trzeźwo bym pewnie robił kilka rzeczy na raz :)
  • 36 / / 0
trawa dla uspokojenia myśli, ostudzenia głowy i wyłączenia wszelkiego stresu związanego z egzaminem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.