Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 147 / / 0
Wyraźny zapach amfy, daje mocno po klamce, ale zwykły dyskomfort - nie taki rozkurw betaketonowy.
Pytam, bo wyglada to jak rozne sorty z rożnych syntez, a temat widziałem w większych brylkach. Myslalem ze moze ktos spotkał sie z podobnym :) działanie typowe dla amfetaminy, dość wyraźne biorąc pod uwage, ze jakość zawsze pozostawiala sporo do zyczenia.
usunięto - surv
  • 410 / 8 / 0
no ja się właśnie spotkałem i amf to nie jest na pewno, zapach faktycznie podobny. znacznie mocniej żrący ten syf od amf, ale chuj wie w sumie co to tak na pewno jest
  • 410 / 8 / 0
aaa i nie są to 3 różne sorty, tylko to jak jest świeże to jest białe całe w dużych bryłach, po pewnym czasie zmienia kolor miejscami (chyba, że trzymasz w lodówce), i tak powoli ten kolor się zmienia aż całe brązowe się robi.
  • 190 / 6 / 0
THatmanC -to od THC i atmana?

Wodorotlenek sodu jest żrący wpiździec, zjeść lyżeczkę i na oiom, pewnie chodziło Ci o wodorowęglan sodu/sodę kuchenną? NaHCO3 ;) Niezbyt przekonuje mnie robienie neutralizacji na organizmie żywym, ale może Twoja metoda ogranicza szkody...
  • 194 / 2 / 0
spotkał ktoś się z żółtą,śmierdzącą feta w postaci wiórek?(jak wiórki kokosowe)
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1857 / 70 / 80
Ja aktualnie trafiłem na taką idealnie białą pastę, konsystencja mniej wiecej jak pasta do zębów. Nie wiem czy to to samo co określacie jako plastelina ale pasuje do opisów bo jest bardzo plastyczne, mokre, lepkie i ekstremalnie hujowe do wciągania. Dopiero po wysuszeniu w mikrofali można jako tako to przyjąć.
Po wysuszeniu w mikrofali i rozdrobnieniu tworzą sie właśnie wiórki podobne do tych kokosowych więc może też dostałeś taką pastę tylko już po wysuszeniu.
  • 1450 / 19 / 0
Tak sie zastanawiam. Myślicie, że żółta feta to nic innego nieoczyszczona mieszanka amfetaminy i jej niezredukowanego prekursora P2NP? Bo czytam na temat je syntez i kurwa nie ma nic co mogło by ją zabarwić na żółto(nie mylić z metą).Tylko fenylonitropropen ma żółty kolor. A sama redukcja nie jest 100%-owa, więc jakieś żółtawy odcień będzie.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 50 / 1 / 0
C9H13N pisze:
Tak sie zastanawiam. Myślicie, że żółta feta to nic innego nieoczyszczona mieszanka amfetaminy i jej niezredukowanego prekursora P2NP? Bo czytam na temat je syntez i kurwa nie ma nic co mogło by ją zabarwić na żółto(nie mylić z metą).Tylko fenylonitropropen ma żółty kolor. A sama redukcja nie jest 100%-owa, więc jakieś żółtawy odcień będzie.
moga to byc wlasnie zanieczyszczenia, albo nawet resztki substratów w produkcie. Ktos kiedyś pisal na forum ze jak sie doda sody to zawsze material zrobi sie zółty. Poza tym sam nie raz mialem taki material, na poczatku biale grudy a po 2-3 dnich zaczynaly żółknąc na zewnatrz - mysle ze cos tam sie utleniało :finger:
  • 136 / 4 / 0
ktoś tam wcześniej pisał o zielonej czy błękitnej fecie . Hahaha Jak będziecie kiedyś mieli worek z pastą białą, kupcie sobie mazaka jakiegokolwiek. pomalujcie worka od środka, w zależności od ilości mazaji i przebełtaniu pasty w tym worze paluchami macie intensywność barwy. I tu jest klucz do tych zielonych czy błękitnych arabskich fet hah :) Co te dille nie wymyślą, żeby wcisnąć klientowi dobrą bajerę. Połóżcie sobie wujaszka w paście na glupiej okladce z zeszytu na pół godzinki i zobaczcie poźniej jak łapie kolorki. Niezły chwyt marketingowy z tym. To tak jak wcześniej pytałem w dziale o meth skąd do jasnej cholery bierze się blue ice %-D
  • 193 / 2 / 0
Widze ze trafiłem w dobrym momencie rozkminy...
Mam taki o to problem.. kupiłem kilka razy władka od tej samej osoby która dostała konkretny rzut w kg.
raz dostałem 5g w bryłce koloru beżowego. bryłkę te musiałem wpierw porąbać na drobniejsze a potem rozetrzeć rozkruszyć na pył który by mozna wciągać. Przy rozkruszaniu bryły widać było że miejscami feta była krystalicznie biała i trochę lepka ,ale tak tyci tyci. Towar był dobry nie zbyt nachalny , po dniu w pracy na wieczór normalnie szedłem spać. 4 dni temu kupiłem kolejne 5 g od tego samego kolesia który jak mówi cały czas sprzedaje ten sam rzut, i tym razem dostałem bryłkę 5g ale materiał jest krystalicznie biały i tak jakby się kruszy. przy próbie rozkruszenia klei sie do przedmiotu którym próbuje go rozkruszyć. dodam że towar smierdzi, nie jakoś nadzwyczajnie, poprostu jak normalny wład ale bardzo bardzoooo intensywnie.
wciąganie kreski jest trochę uciażliwe , a wzięcie materiału na język powoduje że ma sie uczucie że ta feta jest pikantna jak pieprz czy papryka. nie jakoś nachalnie ale czuć te pieczenie. Po zostawieniu rozdrobnionej ilości na stole w 24 godziny zrobiła sie sucha i beżowa. po wyschnięciu można powiedzieć ze da się już ją normalnie wciągać i zauważyłem że już nie jest tak nachalna jak ta biała brana zaraz z wora.
Pytanie mam teraz do znawców czy : to "coś" co odparowało z tego materiału nie jest odpowiedzialne za wszystkie nie pożądane efekty fety z jakimi się możemy zetknąć ? nie ukrywam że odsuszona i beżowa feta lepiej mi wchodzi i działa na mnie o wiele lepiej..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.