Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 92 / / 0
Znając swój wrodzony brak odpowiedzialności, asertywności i wieczna chęć doświadczenia wszystkiego - tak, spróbowałabym.
  • 341 / 1 / 0
Probowalam. Bylo git.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 5 / 0
Ulicznej nie. Ale jakbym znał niemiecki, to pojechałbym do niemiec i wyżulił recepte od lekarza czy tam psychologa.
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 992 / 17 / 0
Spróbowałem, kupiłem 0,5 grama dosyć czystej, bodajże acetylowana morfina, bo tak to wyglądało. I na spółe jednego wieczora palenie z przyjacielem, i na drugi powtórka IV. Skończyło się na tym, że jakieś 2 godziny po strzale dokupiło się thio i dopiero było w pełni git. Trochę za drogi mi się wydaje interes, no i od roku nie próbowałem ponownie. Ale, mam tyle czasu, kto wie, kto wie...
  • 408 / 3 / 0
Spróbowałbym, kodeina to w moim przypadku czysta loteria a taki towar musi podziałać jak trzeba, jeśli ma się sprawdzone źródło.
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1709 / 11 / 0
helupa to zbytni hardkor jak dla mnie ale ciekawi mnie jakie doznania są po niej, także nigdy nic nie wiadomo. Znam kilku heroinistów (nawet jedno małżeństwo) i wbrew obiegowej opinii bardzo w porządku ludzie.
  • 1293 / 20 / 0
Nie wiem. Ale byłem w ciągu na bezetowanym odpale, liczy się to jako hel? bo działanie wyborne :*)
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 811 / 5 / 6
Liczy się. W końcu to acetylomorfina była jakby nie patrzeć.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
to spoko, ale bardziej pasuje mi niezbezetowany szczerze mówiąc, lepszy wjazd, silniej, mniej delikatnie, krócej
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Brałbym jak chytra baba trzy cytryny.Kurwa kodeiny już spokojnie ekstrahować nie można,starzy się przypiepszają dziś cały antek poszedł się jebać....A ćpać i tak nie przestanę bo to lubię !
Ostatnio zmieniony 16 marca 2013 przez Owockii, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie moje posty to bajanie.W rzeczywistości nie mam nic wspólnego z żadnymi narkotykami i jestem praworządnym obywatelem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.