Lausemm pisze:Chciałbym sie upewnić czy mokloblemid (150mg z rana) jakoś koliduje z sporzywaniem kurkumy?
Istnieją pewne momenty, że wydaje mi się, że czuję dziwne odrealnienie, mam ochotę ciągle coś robić, śmieję się z głupot, czuję przypływy fal gorąca, moje nogi są "jak sprężynki". Nie jest to zwykła stymulacja. Czy ma to jakiś związek z serotoniną? Skoro kurkuma jest imao, to chyba nie może mieć na mnie takiego wpływu?
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
Przyjmuję kurkumę z pieprzem trzeci dzień ale z opisem efektów działania jakie zauważyłem u siebie na razie się wstrzymam ponieważ nie robię tego regularnie, ot jak mi się przypomni, góra trzy razy na dzień ;-) .
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.