Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Panowie ile zwaporyzować materiału na pierwsze spotkanie z cristal meth?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 16 / / 0
Chyba nie było to pytanie do mnie bo jestem panią ale odpowiem :gun:
Na pierwsze spotkanie ogólnie z meth polecam 30mg palonego (ale to jeśli nigdy jej nawet nie wciągałeś)
Jeśli zaś miałeś jakikolwiek kontakt z meth to do 50mg powinno wystarczyć
Dawki podaje dla czystej postaci %-D . I dla dobrego raushu :diabolic:
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
  • 40 / / 0
Myślę, że gdybyś posypał setkę do żarówki byłoby aż nadto. Oczywiście nie wszystko na raz, jak uznasz, że starczy resztę zostawiasz na później.
  • 2 / / 0
Mam pytanie.. jak juz mam gotową meth to jest płynna. Jak ją skrystalizować żeby np. spalić ??
  • 1179 / 9 / 0
Płynna? tzn?
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
chodzi mi o to ze roztwor jest w stanie cieklym nie nie da sie go spalic tylko w żyle walnąć
  • 4 / / 0
Mozna tez palić z łyżeczki ;) wsypujesz kryształki na łyzeczke, podgrzewasz od spodu i jak zacznie unosic sie dymek to zaczynasz wciagac ciagle przypalajac od spodu. Najlepiej we 2 bo jak konczysz bucha to ten drugi odrazu łapie by nie uciekłooo
  • 1180 / 5 / 0
KruszyKrysztal pisze:
Mozna tez palić z łyżeczki
I przy tym marnować 50% towaru.
  • 67 / 2 / 0
Jak ktoś nie umie to zmarnuje paląc z żarówki nawet, a jak ktoś umie albo będzie się starał to i z łyżki i z folii spali wszystko co do najmniejszej smugi dymu.

Albo aluminiowa faja, +100 do szpanu przed noobami
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
YALA! :gun:
  • 809 / 15 / 0
Medialnadziwka pisze:
Panowie ile zwaporyzować materiału na pierwsze spotkanie z cristal meth?
Zależy jakiej jakości masz tovar. Ja niegdyś waporyzorwałem z tzw meth pipe, ale gdzieś mi się zapodziało, więc postanowiłem zapalić z żarówki. Jak dla mnie o wiele lepiej niż z tych sklepowych waporyzerów, koszt to tyle co żarówka.

Ja skonstruowałem coś takiego na szybko:

[ external image ]
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.