Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
A jak w tym miksie z dorzucaniem? Warto czy strata materiału? Jakieś pomysłu jak utrzymać ten stan?
  • 1360 / 179 / 0
Imo nie ma alternatywy dla mefa. Jak i nie ma odpowiednika rownie mocnego co nawet domowej roboty kot. metylon ban, pent na liscie. Wszystko znowu co dziala mocno zaraz bana dostaje, ciekawe skad wiedza jak co dziala i kiedy zbanowac.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 83 / 1 / 0
dziwi mnie ze tyle osob mowi o pentedronie - co prawda w polaczeniu z 3-MMC ale nie lepiej bufedron łaczyc z tym 3-MMC?
zaznaczam nie mialam doswiadczenia z b-k wiec tolerancji brak :)
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
Jak dla mnie buf nie daje takiego rush'a jak pent. Jest bardziej na ogar i gadkę, a nie dopaminowego kopa w zad.
delikatny jestem na zwale.
  • 41 / 2 / 0
na ta chwile dla mnie najlepszy brefedron, nawet lepiej niz mef mi podchodzi, bo wiekszy ogar a euforia podobna chociaz mefa z 3lata nie widzialem.
  • 61 / 1 / 0
Dla mnie osobiście buf jest trochę za słaby jak na ten miks. Ogólnie buf jest lajtowy, jakoś do miksów z jego udziałem,a było już parę,nie wiele wniósł.Tym bardziej,mając być alternatywą dla mefedronu,jak w temacie.
Jednak to tylko moja prywatna opinia,różne rzeczy, różnie działają na poszczególnych osobników.
  • 83 / 1 / 0
Dla porównania wzięłam i pentedron i bufedron (a brefedron się skończył im w magazynie) - zobaczę jak działają solo i w połączeniu z 3-MMC. chociaż podejrzewam, że zasługą bufedronu będzie speed, a pentedron da większą euforię..
Uwaga! Użytkownik krasnal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Alternatywy dla mefa imo nie ma i wiele osob juz to napisalo, szczegolnie jesli chodzi o podanie iv. A jak cos bylo chociaz w polowie lub nawet w 75% podobnego to zaraz dana substancja dosatwala bana. Po mefie czy metkacie iv pierwsza mysl to nie zastanawianie sie: "dziala spoko ale ciekawe czy moze byc mocniej i zastanawianie sie czy wjazd po podaniu w innej proporcji bedzie podobny jak po kocie/mefie, ze jedyna mysl to bedzie przyjebac znowu" tylko pierwsza i jedyna mysl kilka/kilkanascie sekund po strzale mefa/kota to bylo wlasnie: "to najlepszy wjazd jaki moze byc, musze przyjebac jeszcze i nic innego sie nie liczy" :-) . I tak kilka strzalow (u mnie minimum 3 byly zawsze). Na szczescie jak walilem iv to nigdy w ciagach, pol dnia czy prawie caly- zalezy ile razy podchodzilem do mefa/kota iv, 3 szoty jak pisalem minimum zawsze ;-) . Potem zawsze dluzsza przerwa, minimum tydzien. Po prostu meczylo to psychicznie mocno, wyrzuty sumienia jakby, dobrze ze po iv nie bylo mega zjazdow, na nastepny dzien czlowiek czul sie w miare spoko juz.

Ogolnie wspolczuje jak ktos wali/walil kota czy mefa w ciagach iv, piekne i zarazem straszne. A jak ktos lubuje sie w opio plus mef/kot iv to tragedia. A wiadomo jakie to piekne. I zarazem tragiczne :'( .
  • 1179 / 9 / 0
noithai pisze:
Trzy posty wczesniej masz przepis: 300-350mg 3-mmc + 80-100mg pentedronu w jednej bomce zjedzonej.
Nie mam pojęcia po chuj ten pentedron. Przecież to gówno to jest zwał w krysztale :huh:

Maykel85 pisze:
Imo nie ma alternatywy dla mefa. Jak i nie ma odpowiednika rownie mocnego co nawet domowej roboty kot.
Haha, domowej roboty kot? Wiesz jaka w tej reakcji jest wydajność? Z jednej paki (720mg pseudoefedryny) coś między 10-20%, czyli ~150mg metylokatynonu.
Alternatywą dla "domowej roboty kota" jest synteza totalna i otrzymanie produktu o czystości ~90%, prawda?
Puknij sobie 3-mmc i wtedy powiedz, czy nie ma odpowiednika równie mocnego.
Chyba, że zależy Ci na żółtawym kolorze pochodzącym od benzaldehydu i occie w płucach w trakcie pompowania ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Gzyp. ale co do 3mmc to chodzi ci go w porownaniu do kota iv nie mefa iv, mam racje?
ODPOWIEDZ
Newsy
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.