Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 250 / / 0
To jak z tą Francją? Centralna raczej, dokładniej Clermont-Ferrand. Coś ciekawego można dostać?
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 3362 / 349 / 0
Kodeine.
  • 1360 / 179 / 0
Paderyl z kodeina (czysta 20x20mg, raj dla kodziarzy) i tussipax (150 etylo i 150 metylo- czyli kody). Do tego difka w syropie tez OTC.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 58 / 1 / 0
Paderyl i tussipax wiadome, panie z apteki w mojej mieścinie jak mnie widzą pytają się tylko Co i ile %-D, koks jest dobry i haszysz <mniam>
/cich/
Shit, coke, arme , liasse, les vrais savent où j'habite.
  • 250 / / 0
Difka w syropie? Jak to się po ichniemu nazywa? Bo tam kij wie, z żabojadami się w ludzkim języku nie dogadasz.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 58 / 1 / 0
O difce mi nic nie wiadomo niestety... Nawet nie mialem okazji probowac benzo ;-) a z chęcią bym dodał do mojego CV %-D
Shit, coke, arme , liasse, les vrais savent où j'habite.
  • 69 / 1 / 0
koda, difergan... wszystko gówno warte. O ile marihuanę proponują w co drugiej stacji metra, to jakoś na helupiarzy nie mogę/możemy się natknąć. Ktoś kupował kiedyś hel w Paryżu? Nieznajomość francuskiego pewnie mi nie pomoże, ale skoro Pameli Courson się udawało, to dlaczego nie ma się udać i mnie? oksykodon się skończył wczoraj, a rolki w szkle tylko częściowo zabijają mój ból kostno-szkieletowy. Sprawdzone info się przyda, jeżeli mam jeszcze kiedyś dojechać do Polski, zamiast zgnić niedaleko Pere-Lachaise obok Morrisona :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Lesbia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3186 / 372 / 0
Możesz spróbować pod najbliższym programem metadonowym lub subutexowym. Subutex dostaniesz bez problemu, jak poznasz tam kogoś kto zdecyduje się ci pomóc ogarnąć to hel też.
  • 370 / 21 / 0
Wcisnęli sodę jako hel, żal nawet się przyznawać :P
  • 3186 / 372 / 0
Daliście kasę przed obejrzeniem/obwąchaniem towaru? Soda jest biała, od razu widać raczej że to nie to, no chyba że wymieszana z czymś ciemniejszym żeby uzyskać szarawy kolor. Czarny was przekręcił czy miejscowy "middleman"? Napisz jak było to może inni się nauczą na waszych błędach.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.