Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
metylon przebijał mefa empatią, najlepiej działał jedzony.
MDPV najlepsza stymulacja.
Obecnie najlepszy jest 3mmc jednak sort sortowi nierówny, najlepsze sorty były kilka miechów temu (teraz chyba same g...) - warto kierować się ceną.
Pozostałe ketony bez rewelacji, 4bmc może odrobinę posmyra, 4mec działał dobrze jedynie za pierwszym razem potem od razu tolerka.
locek pisze:3-mmc dopiero pizgalem i chyba sort byl hujowy bo ledwo poczulem dzialanie. Zastanawiam sie nad brefedronem jak obecnie wyglada sort w krysztale oientuje sie ktos moze?
ja też zamówiłem ten sort. Jaką dawke przyjąłeś i oral czy sniff ?(czy obydwa na raz
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.