Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
No a teraz 2 lata temu znów się wjebałem i jestem na programie (bupra)... Tak ze mam trochę doświadczenia, mówię Ci że na sucho będzie Ci w brew pozorom łatwiej jeśli na prawdę nie chcesz grzać. Bo jak kolebie Ci się po głowie myśl pt. jeszcze kiedyś przywalę sobie - raz czy dwa w3 życiu - to zapomnij i lepiej grzej dalej, aż osiągniesz taki punkt w którym na prawdę nie będziesz już chciał..... A tak w ogóle jeśli uparłeś się na bunondol i chuj, to nie wiem czy w Złotoryi nadal jest dr Benke? jeśli tak to zadzwoń do niego, powiedz mu szczerze o co chodzi, - on da Ci bunondol (powinien); ja tak robiłem - ale to było 13 lat temu..... Więc powtarzam jak nie chcesz już ćpać to weź się w kupę i wytrzymaj. To zawsze boli, ale potem będzie Ci na prawdę łatwiej, no i będziasz miał satysfakcję że dałeś radę. Powodzenia.
POZDRO
scalono
Hanka pisze:moj lekarz klnał na ten lek i zamiast paczki bunandolu woli mi wypisac 10 plastrow transtec 70uq\h ,po prostu powiedzial ze to totalny syf i żebym sie za to nie chwytał. dziwne pzreciez to bupra i to tez bupra.
Powód: scalono
IV jest tu tylko po to bo nie chce mi się trzymać po 10 tabs w gębie i siedzenia z pełną gębą
to dla mnie istotne więc prosżę o wyrozumiałość
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.