Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Jak znajdę więcej czasu i przypomnę sobie wszystko to opisze procedurę...
@Marchewa, jak możesz to opisz co i jak robiłeś.
Na 1ml płynu wsypałem na oko 10-15mg AM 2201 w proszku. Były trudności z rozpuszczeniem nawet po podgrzaniu olejku, substancja nie rozpuściła się do końca. Mimo wszystko działała. Aby odczuć działanie kana trzeba było palić nieprzerwanie przez około minutę dwie lecz 100% nie był to efekt placebo. Brak jakiegokolwiek wejścia, bardzo przyjemne bo skutecznie poprawiało humor.
Nie mam spirytusu w domu ale jutro planuję zrobić nowy olejek w oparciu o doświadczenie:
Rozpuścić najpierw sporą ilość AM'a (mam około 50mg i tyle chcę użyć) w jak najmniejszej ilości spirytusu. Mam nadzieję, że uda mi się to zrobić w ilości mniejszej niż 0,5ml. Tak przygotowany roztwór wymieszam z wcześniej odlanym liquidem w ilości nie większej jak 2ml. Po wymieszaniu podgrzeję delikatnie aby odparować spirytus. Liczę, że uniknę w te sposób problemów z bezpośrednim rozpuszczeniem kana w liquidzie. Chciałbym uzyskać stężenie w granicy 30mg/ml liquidu. Myślę, że taka dawka zapewni możliwość bardzo subtelnego upalenia się za pomocą około 5ciu buchów z e-papierosa. Pozwoli to na utrzymywanie swojego stanu na równomiernym delikatnym high'u. Będzie trudno "przedobrzyć" a łatwo uzyskać poprawę humoru. Taki liquid nada się do użytku "codziennego".
Pełen legal, nikt nawet nie pomyśli, że właśnie "łapiemy bucha"
Duże znaczenie ma pewnie napięcie baterii (które w niektórych modelach da się zmieniać) oraz rodzaj używanej grzałki (moja ma opór 2,4 Oma)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.