Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
AMavee - zmiksuj 3mmc z pente lub nebem.
  • 21 / / 0
noithai opisz profil działania takiego miksu
  • 869 / 15 / 0
przecież to było tutaj opisywane tysiące razy.
metafedron działa głównie na serotoninę, a pentedron wzbogaci jego działanie głównie o dopaminową/noradrenalinową STYMULACJĘ, której brakuje samemu 3-MMC.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 18 / / 0
3mmc podobno działa słabiej sniffem. Jak mixowac z pente? robić mix w bombce czy można 3mmc oralem i pente snifem? dodam, że zależy mi na dniu sylwestroym a więc ciągłych dorzutkach.
  • 2334 / 9 / 0
amakuza6666 pisze:
Czym przedłużyć działanie 3-mmc? planuje zakupy na sylwka chce mieć miks który będę mógł dorzucać i zależy mi na fazie mefowej.
PFPP, albo MeOPP, a najlepiej obie w niewielkich ilościach, szamnięte z godzine przed 3-mmc powinny przedłużyć działanie. Jeszcze kreseczka czegoś przyspieszającego i masz biedamefedron.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 391 / 11 / 0
subtelnydotykpiekna pisze:
3-mmc +pst ? ciekawa opcja ?
podbijam, gdyż nie o3małam odpowiedzi.
  • 536 / 3 / 0
Testował ktoś na wejściu 3-MMC kreskę etylofenidatu?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 2651 / 42 / 0
Co powiecie na mix 3mmc z metylonem?
Wiem że dwa serotogeniki, no ale...może...
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 625 / 28 / 0
subtelnydotykpiekna pisze:
3-mmc +pst ? ciekawa opcja ?
niewykluczone
może za jakiś tydzień będę testował takiego bieda-speedballa
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 203 / 6 / 0
%-D No i testowałem metkata z 3mmc, miks uważam za bardzo udany, zarówno euforia i stymulacja zostały poddane synergizmowi i wzmocnione do entej potęgi.
Po 3mmc normalnie jest mi bardziej euforycznie niż po kocie, ale to było przegięcie, wręcz rozpływałem się w podniecającej przyjemności, doświadczenie dorównujące moim zdaniem pseudo flippingowi na 6apb i 4aco DMT, a przewyższające gimb speedballa z kota i kody, a to już jakby nie patrzeć czołówka przyjemności przynajmniej w moim odczuciu, no i stymulacja potężna, po kocie mimo, że jestem nastymulowany, mam milion myśli na sekundę i nie mogę spać, to jednak najbardziej lubię siedzieć, czy wręcz leżeć w łóżku, tu nie byłbym w stanie, wylazłem o 2 w nocy z łóżka, żeby upiec rogaliki %-D Zajebiste były, mimo sporego nieogaru kumałem, że następnego dnia na piątą muszę być w robocie, ale nie byłem w stanie się powstrzymać...No, ale dałem ostatecznie radę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.