- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
metafedron działa głównie na serotoninę, a pentedron wzbogaci jego działanie głównie o dopaminową/noradrenalinową STYMULACJĘ, której brakuje samemu 3-MMC.
primum non nocere
amakuza6666 pisze:Czym przedłużyć działanie 3-mmc? planuje zakupy na sylwka chce mieć miks który będę mógł dorzucać i zależy mi na fazie mefowej.
subtelnydotykpiekna pisze:3-mmc +pst ? ciekawa opcja ?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Wiem że dwa serotogeniki, no ale...może...
subtelnydotykpiekna pisze:3-mmc +pst ? ciekawa opcja ?
może za jakiś tydzień będę testował takiego bieda-speedballa
Po 3mmc normalnie jest mi bardziej euforycznie niż po kocie, ale to było przegięcie, wręcz rozpływałem się w podniecającej przyjemności, doświadczenie dorównujące moim zdaniem pseudo flippingowi na 6apb i 4aco DMT, a przewyższające gimb speedballa z kota i kody, a to już jakby nie patrzeć czołówka przyjemności przynajmniej w moim odczuciu, no i stymulacja potężna, po kocie mimo, że jestem nastymulowany, mam milion myśli na sekundę i nie mogę spać, to jednak najbardziej lubię siedzieć, czy wręcz leżeć w łóżku, tu nie byłbym w stanie, wylazłem o 2 w nocy z łóżka, żeby upiec rogaliki
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.