Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jak amfetamina może działać z lekami takimi jak ketonal, tramal czy bi profenid?
I bynajmniej nie chodzi mi tu o celowe mieszanie jej z lekami dla większej jazdy czy nie wiem czego, tylko o osobę, która bierze te lekarstwa z przymusu. Czy może to być niebezpieczne?
Tak ogólnie to z Tramalem działa fajnie ]
Heh wiedziałam, że ktoś mi tak odpowie :-) Jak piszesz, że nie powinno być problemów to już się nie martwię :-)
Zaopatrzyłam się wczoraj w połówkę i postanowiłam, że mi styknie na dwa dni. Wczoraj wciągnęłam dwie kreseczki (tyci tyci) dziś resztę - 3 kreseczki. I teraz umieram :'( Łeb mnie napieprza, nie mam siły patrzeć na oczy bo mi się same zamykają, gorączka, ciśnienie 150/90, zimno mi jak nie powiem co chociaż twarz mam gorącą ale łapy i nogi lodowate, brzuch też boli, ciary :scared: Nigdy tak nie miałam :rolleyes: Na domiar złego zaraz przychodzą do mnie ludzie na imprezę. To sobie poimprezuję :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
CHWDA!!! :-/
Na domiar złego zaraz przychodzą do mnie ludzie na imprezę. To sobie poimprezuję ]
W takiej sytuacji jest jedno wyjście <_<
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze: FETA TO NAJGORSZE GOWNO CO RYJE NAJBARDZIEJ BERET!!!
ps.pozatym shit przytylo mi sie troszku juz i to tez mi niepoprawia nastroju.
ps2.w poniedzialek mam badania albo we wtorek-musze chociaz tyle dotrwac-wazne badania wiec musze byc czysta....zreszta wogole chcialabym byc trzezwa ale to zycie ku**wa dobija strasznie :-(
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ja tam lubie i fete i here(do palenie). fete nawt bardzie - zajebiscie sie mozn naruchac potym :-D albo nawet sdamego konia sie fajnie wali :-) :scared:
Polecam bialko kazdemu - ja sam wale dluzej niz 2 lata tak z 5-6(czasami czesciej) razy na mieh i wszystko w jak najlepszym pozadku. browna moze tak z 10 razy palile i to dopiero zamula - kurwa nawt dydek nie chce stanc i jest sie zamulonym jak bagno na moczarch :-/
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.