Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 336 / 1 / 0
kot jest SRI, więc nie rób tego, istnieje możliwość zespołu serotoninowego
I.D.G.A.F.O.S.
  • 583 / 6 / 0
kot za malo wytwarza serotonine wiec nie ma obaw, wiem bo probowalem nie raz ale wejscia kota nie czulem chyba ze chcesz go pic to pij L-))

tylko nie w jednej pompce, poczekaj az tramal powoli juz zacznie sie rozkrecac i wtedy j3bnij kot :)
  • 394 / 5 / 0
Dlaczeto nie w jednej pompce myślisz,że chce mi się kłuć w kilku miejscach ?
Spróbuje nie spodoba mi się to wyjebka na to,zostanę przy starych gaciach jak to się mówi ;).
Ostatnio nie miałem czasu na chwilę przyjemności ale możliwe,że w tym miesiącu się uda.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2012 przez picziklaki, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 149 / 3 / 0
kurwa mac ale tak czy siak obniża próg drgawkowy, nie mixuj tego
  • 394 / 5 / 0
Chuj to nie miksuje... na szczycie z kody lub PST pukne I.V trampka. ;)
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012 przez picziklaki, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 133 / 2 / 0
Eee tam przesadzacie. JA ostatnio ciągle leciałem na tramal + metkat IV i zawsze było bardzo przyjemnie. Leciałem systemem albo 1g retardów i gdy już trampek działa dobrze to strzał kota, albo ok 400mg IV zmieszane z rolką lub wcześniej zjedzonym klonikiem i zaraz potem metkat. Oczywiście z 1 opakowania acataru/sudafedu dla osób bez dużej tolerancji. Byłem w ciągu przez 2 tygodnie i jakoś nic złego się nie stało,chociaż wiadomo że każdy organizm jest inny ;)
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2012 przez FeRu89, łącznie zmieniany 2 razy.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 809 / 15 / 0
mam trochę zaldiaru, Tramalu nie jem już od wakacji jakoś, więc toleracja spadła. opłaca się to w ogólę pukać?
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2878 / 21 / 0
tramadolu w ogóle nie opłaca się pukać, skoro ma pełną biodostępność z żołądka + zaldiar ma paracetamol, więc w ogóle nie ogarniam Twojego pomysłu.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 809 / 15 / 0
no a jakby zrobić jakąś ekstrakcje? i nie mam sił czekać tyle czasu aż mi wejdzie z żołaja.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 2878 / 21 / 0
Nie zrobisz aż tak skutecznej ekstrakcji. Zapomnij po prostu o i.v. z zaldiaru.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.