Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 79 / 1 / 0
ohYeah pisze:
jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś, to stanowczo radziłabym Ci zmniejszenie dawki pentedronu nawet do 50 mg. Nie znasz tego ketonu, może być naprawdę za mocno. Lepiej dorzucić niż przedawkować.

Jeżeli jednak zaryzykowałeś, to daj znać jak było:D

@el borro, po co aż tyle w dorzucie i czemu tak szybko? osobiście zrobiłabym to na pewno inaczej, prawdopodobnie iv :D, ale na Twoim miejscu postąpiłabym tak: 200-250 mg 3-mmc oral + (od razu) 100-150mg z 50 mg pentedronu sniffem. Potem ewentualnie dorzuty.
Nie mogę zrozumieć ogromnych dawek metafedronu, masz tolerkę na ketony ogólnie, czy na serotogeniki?
Cześć @ohYeah ;-)

Testy będą jutro. Doszedłem do wniosku że wezmę bombkę 250mg 3-mmc z 100mg pente, od razu po przełknięciu szot i.v. 250mg 3-mmc i 70mg pente. Po jakimś czasie sniff pente 100mg, i później 170mg pente w 5ml, podawane powoli Twoim sposobem który gdzieś obczaiłem tu na forum :)
Dam znać, koniecznie! :-)

Pozdrawiam wszystkich postrzeleńców!
  • 869 / 15 / 0
nie rób tak, proszę :O
martwię się o Ciebie:D
albo zmień kolejność, zacznij od iv, podawanego powooooli (no albo szybko, jeśli faktycznie chcesz wypierdol z butów), a może potem ogarnij oral?
przynajmniej poznasz działanie takiego miksu. Wyobrażasz sobie, że przytłacza Cię Twoja dawka po podaniu dożylnym, a masz jeszcze świadomość, że właśnie ładuje Ci się to, co przyjąłeś doustnie? :*)

na koniec i z Twoją tolerką, pewnie 200mg pente bym podała. Ale naprawdę wolno.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 79 / 1 / 0
Po namyśle stwierdzam że masz rację @ohYeah. Nie znam w sumie tej substancji, nie ma co szarżować. Bezpieczeństwo przede wszystkim :D Tolerka swoją drogą, myślę że moja waga też ma tu spore znaczenie.

Edit: Boje się tylko że po i.v. tolerka mi tak błyskawicznie skoczy że ta bombka nie zadziała . . . ;)
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2012 przez UzI, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 391 / 11 / 0
3-MMC +PST ? ciekawa opcja ?
  • 79 / 1 / 0
@ohYeah

Muszę przyznać że trochę się rozczarowałem. Pierwszy shot 250/70 (3-MMC/pente). Nie powiem, było miło. Fajny długi wjazd. Ale to nie to czego oczekiwałem. Drugie podejście po 1,5h - 250/140. I w tym momencie troszkę się przestraszyłem, tak ze 1ml został w pompce. Na koniec poszło gruubo ponad 200 penty, myślę że koło 250mg w 6ml. Poszło wszystko. Serce dało o sobie znać, ale trwało to może 5min. Tolerancja rośnie błyskawicznie u mnie. I pewnie nie tylko u mnie ;) Wazę 94kg. Następne podejście w przyszłym tyg. Polecę 300mg/100mg w pierwszym shocie. Ogólnie zawsze potrzebowałem o wiele większych dawek od innych.

Proszę aby nikt nie sugerował się moimi dawkami! Dla własnego bezpieczeństwa!
  • 3 / / 0
Ja próbowałem w ten weekend mixa 250mg 3-MMC i 50 mg pentedronu wymieszane w jednej kapsułce i nie powiem działanie substancji bardzo miłe, ale niewiele ponadto. Brakowało trochę euforycznego rozpierdolu, muzyka wchodziła bardzo miło (koncert kamp!) chciało się skakać i bawić, ale nie był to na pewno poziom mefedronu. Co do rozmowy to było bardzo przyjemnie, empatycznie. Odnoszę także wrażenie, iż pozytywnie wpływa na elokwencję. Zero żadnego zjazdu, dopijałem jeszcze gbla i paliłem ziółko na zjeździe. Ogólnie to nawet polecam, ale w przyszłości na pewno zwiększę dawki, myślę ze 300 mmc na 50 pente + 1,6 gbla będzie idealne :)
Uwaga! Użytkownik NightmareOnWax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 111 / 0
terapeutyczny mix 3-MMC + pente + aPVP (wszystko w krysztale).można ewentualnie dodać gdzieśtam po drodze EPH w malutkiej dawce, może trochę GBL. co do dawek to eksperymentujcie, radzę też najpierw zapoznać się z skądinąd genialnym miksem pente + aPVP, a 3-MMC załadować dopiero po jakimś czasie. dawkowanie per rectum, 3-MMC pierwszy raz uderzeniowo 100-150mg, ale można też mniej, potem najciekawsze są dorzutki po 20-40mg. pente do 30mg, aPVP do 15mg. wprawy w tym co i w jakiej ilości trzeba dorzucić nabrać można szybko.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
metkat z metafedronem byłby niebezpiecznym miksem? Nie znam się, ale może jakiś zespół serotoninowy, czy coś. Czy nie?
  • 869 / 15 / 0
wątpię ; ) jakie proporcje?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 203 / 6 / 0
Paka acataru, może 1,5 i do tego z 350 mg 3-MMC. Można?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.