Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
niemożliwe, żeby ten sklep działał - oferowane tam substancje są w Polsce nielegalne.
ciekawe, że to jeszcze wisi...
  • 1037 / 10 / 0
Pojawiają się szałwie na jakichś festiwalach i imprezach masowych?
Pytam między innymi o Woodstock, ale niekoniecznie tylko to.
  • 1472 / 26 / 0
Szałwia nie jest ani trochę imprezową używką ,raczej w tym szansy bym nie szukał
  • 279 / 2 / 0
Można było dostać szałwie na woodstocku.
  • 761 / 13 / 0
Ogólnie ktoś wie czy jakiś sklep sprzedaje sadzonki szałwii?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
w Polsce nie, bo to nielegalne. poza granicami, np. w Anglii, Holandii - jak najbardziej.
  • 279 / 2 / 0
Sklep sklepem, osoby postronne co innego. Zakumpluj się z kimś i tyle. Pewniejsze, bezpieczniejsze i delikatniejsze dla portfela.
  • 2 / / 0
Zwiedziłem mnóstwo stron internetowych i udało mi się ustalić, że salvia divinorum legalna jest jeszcze u jednego z naszych sąsiadów - na Słowacji. Sprawdziłem na słowackich forach ogłoszeniowych i jest kilka osób oferujących sadzonki, a ekstrakt kupić można choćby za pośrednictwem sklepów internetowych, bądź fizycznie, np. w Bratysławie.
  • 95 / 1 / 0
Ostatnio znalazłem sklep i nawet auckje na swistaku z suszem szałwii..Cena 25zł za 5g suszu. Wystarczy w duckduckgo wpisac. Co o tym sądzicie ? Zbyt łatwo dostępne IMO jak na juz nielegalna u nas rzecz. A może oni to z zzagranicznych sklepów sprowadzają ? Chcę sobie sprawdzić prezent na zdaną sesję (mam nadzieję :D). Pozdrawiam
http://www.swistak.pl/a3742081,Salvia-D ... -gram.html
  • 3309 / 21 / 0
AUKCJA ZAKOŃCZONA( 2008-08-07 18:10:55)
:wall:

Studenci, naukowa elita.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.